Ontspan met lavendel, zoete sinaasappel en eucalyptus

Snel, snel, snel… alles moet snel en we hebben haast, haast, haast. In de  wereld van vandaag is het key om af en toe te ontspannen en helemaal een moment voor jezelf te hebben. Met de productlijn Moments of Me zijn deze moments perfect thuis te creëren. Ontsnap aan de dagelijkse sleur met luxe bad- en doucheproducten op basis van essentiële oliën. Heb jij balans, ontspanning of energie nodig? Elk geurthema zorgt ervoor dat jij in die mood komt.

De douche- en badproducten van Moments of Me bestaan uit drie uitgesproken geuren; zoete sinaasappel, lavendel en eucalyptus. De lijn bestaat uit een heerlijke douchegel, scrubzout -voor een zachte huid in een handomdraai-, aromatische badolie, badzout en verfrissende bruisballen. De huid wordt rijkelijk gevoed door alle heerlijk geurende, etherische oliën en ingrediënten.

Absolute harmonie

Behoefte aan balans in jouw leven? Voortaan is het creëren daarvan net zo makkelijk gezegd als gedaan met de balance producten uit de Moments of Me lijn. Deze rustgevende producten met een verrassende geur van zoete sinaasappel brengen je van top tot teen terug in absolute harmonie. Jouw lichaam en geest worden door deze producten in één klap verhelderd. Met deze producten ben jij de hele dag in control.

Ultieme ontspanning

Aan het einde van een lange dag is een heerlijk relax moment alles wat je nodig hebt in het dagelijks leven. Hiervoor heeft Kruidvat de tweede geurlijn van de Moments of Me producten in het leven geroepen. Door de lavendelgeur met een twist kom je direct in een ontspan-modus. Even heerlijk uitrusten is een piece of cake met deze producten. Zen is voortaan jouw nieuwe toverwoord.

Pure frisheid

Instant energie krijg je van de Moments of Me producten met een verfrissende en heerlijke eucalyptusgeur. Even het perfecte moment voor jezelf met essentiële oliën, waarna jij de hele dag vol energie zit. Dát is wat deze lijn met je doet. Deze producten zorgen direct voor een enorme energy boost waardoor jij kunt gaan en staan waar je wil. En door de volledige hydratatie zie je er ook nog eens stralend uit.

Verkrijgbaarheid en prijs

De nieuwe producten zijn dankzij de aromatische geuren, essentiële oliën en texturen van hoge kwaliteit. Ze zijn exclusief verkrijgbaar bij alle Kruidvatwinkels en online via www.kruidvat.nl

De prijzen zijn zeer aantrekkelijk en variëren van € 1,89 – € 2,99.

Douchegel: €1,99

Zoutscrub: €2,49

Badolie: €2,99 B

adbruisbal: €1,89

Badzout: €1,99

Lees ook:Citroentjesfris de zomer door
Lees ook:Wijs zonnen dankzij Nivea
Lees ook:Subliem: DOCCIA DELLA FELICITA – BAD & DOUCHE CRÈME
Lees ook:Verkwik je zintuigen met Marbert Bath & Body ‘Energy’
Lees ook:Perfecte geur voor de energieke man

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>