SANS SOUCIS NATURAL COLORS SUMMER 2012

Aangezien wij vrouwen nooit genoeg van oorlogskleuren kunnen krijgen….

Make-up Artist en Trendscout Thorsten Jeffrey werd voor deze make-up collectie geïnspireerd door de mooie kleuren die de eerste lentebloemen brengen. Met in het bijzonder de kleur van de elegante bloem magnolia. De nieuwe kleuren uit deze summer collectie van Sans Soucis – warm koraal, koel fuchsia en de prachtige magnolianuances sluiten perfect aan op de nieuwste modetrends uit New York, Parijs en Berlijn.

De summer look van Sans Soucis staat voor:

  • Subtiele oogmake-up
  • Felgekleurde lippen
  • Kleurige nagels

Met behulp van deze make-uplijn kan iedere vrouw, blond- of donkerharig, zich iedere dag perfect opmaken.

Teint

Als basis voor deze make-up is de Brightening Make-up Base zeer geschikt. Het optimaliseert de aanbreng en kleurbehoud van de foundation. Daarnaast is dit product ook goed op zichzelf te gebruiken aangezien het een mooie licht glanzende gloed op het gezicht, hals en decolleté tovert. Afhankelijk van het huidtype biedt Sans Soucis NATURAL COLORS drie foundations van hoge kwaliteit afgestemd op de individuele eisen van de huid. De Perfect Look Highlight & Conceal van Sans Soucis NATURAL COLORS is het perfecte twee in één product voor dagelijks gebruik. De Highlight reflecteert het licht en verbergt donkere schaduwen en tekenen van vermoeidheid. De Conceal compenseert, dankzij haar hydraterende formule, oneffenheden, een imperfecte huid, lijntjes en rimpeltjes. Als finishing touch voor een stralende huid breng de Sans Soucis Mineral Compact Powder aan. Het is aan te raden om hier een grote kwast voor te gebruiken.

Ogen en wangen

Voor een natuurlijke uitstraling breng een kleine hoeveelheid van de Smoothing Eye Shadow Base aan op het ooglid en werk dit zachtjes uit richting de wenkbrauwen. De  Smoothing Eye Shadow Base zorgt ervoor dat de kleuren intensiever stralen en de oogschaduw langer houdt.

Breng vervolgens met een kwast een iets donkerdere tint oogschaduw aan op het ooglid en werk dit naar buiten toe uit. Om de ogen extra te laten spreken zet je de wimperlijn aan met een donkere oogschaduw. Met een lichtere kleur is het gemakkelijk om enkele highlights aan te brengen onder de wenkbrauw en in de binnenhoek van het oog.

Voor een stralende en open blik gebruik de Sans Soucis Volume Mascara 1st Class All Day Long. Dankzij het ontwerp van de borstel is de mascara zeer eenvoudig aan te brengen. De bal-vormige borstel kan worden gebruikt in verticale, horizontale of diagonale richting – ongeacht het toepassen van de mascara op de bovenste en / of onderste wimpers. Alle wimpers, zelfs de kleinste, zijn bereikbaar vanaf de aanzet en worden nauwkeurig gevormd en gescheiden.

Deze look wordt extra zomers dankzij de Sans Soucis Mineral Powder Blush.

Lippen

Creëer de perfecte look met de Sans Soucis Perfect Lips Every Day in trendy kleuren die passen bij het lente gevoel. Deze lipstick maakt de look niet alleen compleet maar verwent de lippen ook met haar zacht smeltende textuur en duurzame kleur en glans. Voor een nog perfecter resultaat gebruik de lipliner van Sans Soucis om de lippen te omlijnen, waardoor het uitlopen van de lipstick wordt voorkomen. Een subtiel accent kan worden aangebracht met de Lip Gloss Briljant Shine Every Day van Sans Soucis. Met haar parel- en glazuurachtige textuur, laat deze gloss de lippen voller lijken en tovert een verleidelijke glans op de mond.

Nagels

Met de Sans Soucis NATURAL COLORS Nail Enamel Perfect Nails in vrolijke zomerse kleuren, laat je de nagels glinsteren. Een goede dekking en behoud van de lak op de nagels is gegarandeerd al bij de allereerste aanbreng. De Sans Soucis Top Coat versterkt de helderheid van de kleur, zorgt voor extra glans en het behoud van de lak op de nagels.

SANS SOUCIS NATURAL COLORS – MAGNOLIA PASSION:

MASCARA 1st Class Volume All Day long – Deep Black: € 17,25

BRILLIANT SHINE Every Day Lip Gloss – # 41 Soft Coral & # 21 Pink Magnolia: € 12,95

PERFECT NAILS Nail Enamel – # 10 Intense Coral & # 30 Pink Fuchsia: € 11,25

PERFECT LOOK Highlight & Conceal -  # 20 Medium Beige: € 21,00

PERFECT LIPS Every Day Lipstick – # 41 Soft Coral & # 30 Pink Magnolia: € 15,00

Voor meer verkoopinformatie in Nederland:

 

Lees ook:Get that tropical look!
Lees ook:Ga voor perfecte nagels
Lees ook:Maatje voor je lipstick
Lees ook:Make-up voor zomergodinnen
Lees ook:Instant glamorous rode lippen met de ‘Power of Red’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>