Op zoek naar ‘n yogavakantie of weten waar je kunt naaktyoga-en? Check deze site

Yoga beoefenen, kan je leven een stuk aangenamer maken. Je kunt het thuis doen, in een sportschool of zelfs een speciale yogavakantie boeken. Iedereen die op zoek is naar een yogavakantie in Nederland kan nu terecht bij BookYogaRetreats.nl

Deze superfijne website heeft lokale informatie in het Nederlands over een variëteit aan aanbiedingen zoals een 3-daagse Iyengar Yoga en Wellness Herfst Retraite bij Thermen Bussloo, gelegen aan de recreatieplas in het groene IJsseldal of Naaktyoga & Tantra Massage voor Mannen in Amsterdam.

De interesse in wellnessreizen is snel aan het groeien. Een onderzoek dat is gedaan door Global Wellness Summit, laat zien dat wellness reizen met 50% harder groeien dan normale reizen. Volgens het rapport van Yoga Alliance in 2016, hopen 62% van alle Amerikaanse yoga deelnemers (alle niveaus) er één bij te kunnen wonen in de toekomst.

Een yoga retraite zorgt voor een perfecte balans tussen gezondheid en wellness om zo een fantastisch avontuur te beleven, de innerlijke energie een boost te geven, over de wereld te reizen, lekker eten te proeven en de yoga te verbeteren. Tijdens het zoeken naar een yogavakantie kan het moeilijk zijn de juiste retraite te kiezen. Het is makkelijk om onzeker te zijn en jezelf af te vragen : Zou deze retraite echt werken voor mij ? Wat zit er bij het pakket inbegrepen ? Zullen de docenten en medewerkers mij inspireren ?

Met Bookyogaretreats.nl kunnen yogareizigers de kenmerken en specificaties van ieder pakket, aangeboden door een lokale organisator in Nederland, makkelijk vergelijken. Een onderzoek door Yoga Journal in 2016 bespreekt de twee voornaamste redenen waarom mensen yoga beoefenen:

#1 Innerlijke rust bereiken

#2 Zoeken naar wellness

Deze intenties ontstaan door zelfbestudering en worden groter wanneer ze buiten het dagelijkse leven worden ervaren. Daarom zullen steeds meer beoefenaars in de toekomst alleen reizen of in kleine groepen om zo gelijkgestemden te vinden met dezelfde interesses bij een retraite. Durf jij het aan om op deze manier te reizen? Begin met een retraite in een land waar jij de taal van spreekt!

Lees ook:Een dagje ´beauty´ shoppen
Lees ook:Wie krijgt de WELLNESS.nl AWARD 2016?
Lees ook:Detoxen & Yoga
Lees ook:Laat de drukte helemaal los… en ontspan aan zee met ZenZo Yoga
Lees ook:Yoga met Britney Spears

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>