Direct bruin zonder nare ‘selftangeur’

Vita Liberata pHenomenalWe hebben nog nooit zoveel over het weer geklaagd met zijn allen als in de afgelopen periode, maar dat is ook geheel terecht, want waar is die grote gouden gele bol toch gebleven? Het moment om lekker bij te kleuren zou nu moeten zijn, maar mijn benen hebben meer weg van melkflessen dan van prachtige sexy brons gebruinde legs.Wil je alsnog snel een subliem gebruinde teint zónder zon, om te voorkomen dat je witter dan wit in je nieuwste zomeroutfits of badmode verschijnt? Of, wil je straks als je terugkomt van vakantie je eenmaal verkregen bruine zomerteint extra lang vasthouden, nog tot ver in het najaar? Dit alles met een effect dat minimaal 2 weken aanhoudt? Yes you Tan! De Vita Liberata pHenomenal Collection is de eerste én enige lijn ter wereld met biologische zelfbruinende mousseformules, welke qua bruiningseffect 2 tot zelfs 3 weken perfect blijven zitten!

De Vita Liberata Tanninglijn is mateloos populair bij talloze internationale celebrities. Het van oorsprong Ierse merk is dan ook hét merk dat gebruikt wordt tijdens diverse ‘prime time’ TV-shows, modeshows en internationale events.

Een direct bruiningseffect dat 2-3 weken aanhoudt

De Long Lasting Tan Mousses van de Vita Liberata pHenomenal Collection zijn de eerste zelfbruinende formules ter wereld, die 2-3 weken blijven zitten. Dat is 4 x langer dan een normale zelfbruiner. Na één toepassing van Vita Liberata pHenomenal Long Lasting Tan Mousse blijft de verkregen bruine teint ca. 7 dagen zitten, na twee toepassingen langer dan 10 dagen en na drie toepassingen zelfs 2 -3 weken.

Long Lasting Tan Mousses op basis van DHA en 70% biologische ingrediënten

De producten van de Vita Liberata pHenomenal-lijn zijn ontwikkeld op basis van de zelfbruinende werkstof DHA (dihydroxyacetone), in combinatie met 70% biologische ingrediënten. De natuurlijke mousseformules bevatten geen toxische stoffen, alcohol, parfum of parabenen. De samenstellingen zijn daarentegen verrijkt met voedende en intensief verzorgende, natuurlijke extracten waaronder papaja, zeewier, toverhazelaar, granaatappel, lychee en framboos. De toegevoegde vitamine E, druivenpitolie en ginkgo biloba hebben een krachtige antioxidant werking en gaan de vorming van fijne lijntjes en rimpels tegen. Zoethoutextract zorgt tot slot voor een mooie egale teint.

Vooraf de huid hydrateren is niet nodig

Bij veel andere selftanners dien je vóór het aanbrengen ervan de huid eerst te hydrateren. Bij de pHenomenal Long Lasting Tan Mousses van Vita Liberata is dit echter niet nodig. De formules zijn van zichzelf hydraterend door het unieke ‘vocht-lock systeem’ op basis van o.a. komkommerextract en aloë vera. Dit zorgt ervoor dat watermoleculen aan de oppervlakte van de huid worden gebracht en daar ook langdurig worden vastgehouden. Dit vormt een ideale basis voor een gelijkmatig zelfbruinresultaat, zelfs bij lastige plekjes zoals ellebogen, hielen of knieën.

Eenvoudig aan te brengen zonder afgeven of onaangename ‘selftangeur’

Wie eenmaal Vita Liberata pHenomenal heeft ontdekt, blijft een trouwe gebruiker van de Long Lasting Tan Mousses. Gebruikers houden van het directe resultaat dat lang aanhoudt, van de eenvoudig en snel aan te brengen, parabeenvrije samenstellingen in de vorm van een mousse op basis van natuurlijke, biologische ingrediënten. De formules ruiken aangenaam fris. Het typische ‘zelfbruingeurtje’ na het aanbrengen en ontwikkelen van de bruine teint blijft bovendien achterwege!

Tip voor een egaal zelfbruinresultaat: gebruik altijd de Vita Liberata Tanning Glove

Om de pHenomenal Long Lasting Tan Mousses nauwkeurig en gelijkmatig aan te brengen, is het noodzakelijk dat je de bijgeleverde Tanning Glove gebruikt. Het resultaat is dan natuurlijk om te zien en vooral egaal en gelijkmatig van kleur. Tevens voorkom je hiermee verkleuring aan de binnenzijde van de handen! Bij elke verpakking van pHenomenal Long Lasting Tan Mousse zit daarom een applicatiehandschoen bijgesloten van hoge kwaliteit. Op de bijsluiter staan bovendien handige tips voor het nauwkeurig en vooral vloeiend aanbrengen.

Voor nog meer handige tips bij het aanbrengen van de pHenomenal Long Lasting Tan Mousses is er deze link: http://www.vitaliberata.nl/tanning-tips

Verkoopprijs & meer informatie:

De producten van Vita Liberata pHenomenal worden exclusief op de Nederlandse markt gedistribueerd door Vita Liberata Nederland (onderdeel van Spray Tan Nederland B.V.) uit Rotterdam.

Verkoopprijzen:

  • Vita Liberata pHenomenal Long Lasting Tan Mousse Light (+ handschoen)  € 46,50
  • Vita Liberata pHenomenal Long Lasting Tan Mousse Medium (+handschoen) € 46,50
  • Vita Liberata pHenomenal Long Lasting Tan Mousse Dark (+ handschoen)  € 46,50

Voor meer informatie is er de website www.vitaliberata.nl  

Lees ook:Zelbruinende mousse die 3 weken houdt
Lees ook:Langdurig mooi bruin
Lees ook:Fantastic Foundation!
Lees ook:Top Foundation, houdt lekker lang
Lees ook:Waanzinnig mooi bruin zonder zon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>