Sneak peak: Overnight Repair Serum

Beauty.blog.nl mocht als een van de eersten in Nederland het nieuwe serum van Dermalogica uittesten. Het is nog even wachten, maar vanaf maart is de Overnight Repair Serum van Dermalogica verkrijgbaar in de Dermalogica-salons.

Het serum is bedoeld om de huid te herstellen en strakker te maken. Het doet zijn werk terwijl je slaapt. Het serum bevat een mix van botanische olien zoals Jasmijn, Roos, Ylang Ylang, Geranium, Rozemarijn, Kaneel en Neroli. Het ruikt heerlijk en geeft je huid een boost! De aanmaak van collageen en hyaluronzuur wordt versterkt zonder dat het de huid irriteert. Wat ons betreft is het een aankomen aanvulling voor de verzorging van de wat rijpere huid. In maart volgt meer info over dit nieuwe fantastische seru. Stay tuned!

prijs: 69,00 euro voor 15ml

Lees ook:Slapen + serum = beautiful
Lees ook:Dermalogica Multivitamin Power Concentrate bevat een dosis pure vitamines
Lees ook:Een parfum uit de privé collectie van Mevrouw Estée Lauder
Lees ook:Lancaster komt met eerste lijn voor 50+
Lees ook:Stressvolle periode achter de rug? Rimpels? SERUM it is!!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>