Eucerin DermoPurifyer is vernieuwd én er zijn nieuwe producten, bye onzuivere huid

Laatst woonde ik een presentatie bij van EUCERIN. We waren (een grote groep beautyjournalisten) waren uitgenodigd om kennis te maken met de vernieuwde Eucerin DermoPurifyer lijn. Het was een boeiende middag. Erg nuttig ook, omdat er onder andere een dermatoloog aanwezig was, die ons het een en ander over puistjes en mee-eters kon vertellen. Hij liet ons weten dat varkensvlees, chocolade en andere voedingswaren geen pukkels veroorzaken. Nice to know! Uiteraard kun je wel een ergere talgproductie krijgen als je er teveel van eet, maar dat geldt voor alles waar TE voor staat. Dat is nooit goed. Waarom de vernieuwde Eucerin DermoPurifyer een uitkomst is voor een onzuivere huid lees je hieronder. Doe er je voordeel mee!

Van een acne huid wordt niemand blij. Sterker nog, je kunt je er behoorlijk down van voelen. Acne of een onzuivere huid komt met name bij personen tussen de 13-18 jaar voor, maar ook na het 25e levensjaar houden veel mensen last van onzuiverheden. Sommigen krijgen het pas voor het eerst na hun 25e. Niet fijn. Gelukkig is er wat aan te doen met de juiste verzorging. In samenwerking met dermatologen introduceert Eucerin een verbeterde en uitgebreide DermoPurifyer lijn om de onzuivere huid nog beter verzorging te bieden. Wist je dat meer dan 80% van alle volwassenen en bijna 40% van alle vrouwen regelmatig last hebben van een onzuivere huid? Veel mensen komte te laat in actie waardoor de acne verergerd is en slechts verholpen kan worden door sterke acne medicatie. We zouden je daarom willen aanraden, ook wanneer je acne beginnend is, of je huid onzuiver is, tijdig te beginnen met een goede aanpak.

Vier factoren van een onzuivere huid

Met de nieuwe producten pakt Eucerin DermoPurifyer alle vier factoren aan van de onzuivere huid: verhoogde talgproductie, talgophoping, ontstekingen en roodheid. Dit wordt bereikt met de specifieke ingrediënten die zorgen voor de reiniging, verzorging en kalmering van de huid. De olievrije producten zijn geschikt om de eerste onzuiverheden te voorkomen, maar kunnen ook effectief acne aanpakken en een dermatologische behandeling ondersteunen. Daarnaast gebruikt ongeveer 30% van alle mensen met een onzuivere huid acne medicatie waardoor de huid snel uitdroogt. Hierdoor is de huid erg kwetsbaar voor de zon en is het belangrijk de huid gedurende en na behandeling met medicatie extra te hydrateren en te verzachten.

Voorkom littekens

De verbeterde en nieuwe formules van Eucerin DermoPurifyer zijn ideaal voor de gevoelige huid en bevatten een bijzondere combinatie van milde ingrediënten zoals Licochalcone, Decanediol, Carnitine en Melkzuur. Licochalcone is een natuurlijk ingrediënt afkomstig uit Zoethoutwortelextract. Het ingrediënt heeft een anti-inflammatoire en kalmerende werking waardoor de roodheid wordt aangepakt en de huid kalmeert. Ook Melkzuur is in de Dermatologie bekend als een huididentiek ingrediënt wat op zeer milde wijze zorgt dat de poriën worden ontstopt en de huid goed gehydrateerd blijft. Deskundig advies van een specialist is daarnaast van essentieel belang om de gevolgen van acne, zoals grote poriën of littekentjes, te helpen voorkomen.

Nieuwe producten

Eucerin DermoPurifyer Aanvullende Hydraterende Crème:

Deze crème is speciaal geschikt voor mensen die acne medicatie gebruiken. Het gebruik van acne medicatie droogt de huid uit en maakt deze extra kwetsbaar. Extra verzorging is daarom essentieel. Deze aanvullende crème hydrateert de uitgedroogde huid en bevat een hoge beschermingsfactor, SPF30, voor bescherming tegen de negatieve effecten van de zon.

Eucerin DermoPurifyer Hydraterende Matterende Crème:

Deze crème heeft een lichte textuur, matteert de huid en verfijnt zichtbaar de huidstructuur, waardoor een glimmende huid en onzuiverheden verdwijnen.

Eucerin DermoPurifyer Actief Concentraat:

Gebruik het Actief Concentraat vóór je de aanvullende of matterende verzorging aanbrengt. Het heeft een comedolytische en antibacteriële werking zodat poriën ontstoppen en mee-eters niet kunnen ontstaan. Dit product kan heel goed in combinatie gebruikt worden met de Hydraterende Matterende Crème of Aanvullende Hydraterende Crème om de doeltreffendheid te verhogen.

voor het beste resultaat adviseert Eucerin het 3-stappensysteem te volgen: reinigen, verfrissen & behandelen voor een effectieve en langdurige oplossing

Reiniging:

Eucerin DermoPurifyer Reinigingsgel €12,49

Eucerin DermoPurifyer Tonic € 12,49

Eucerin DermoPurifyer Scrub € 12,49

Verzorging:

Eucerin DermoPurifyer Aanvullende Hydraterende Crème € 13,49 – speciaal voor een door acne medicatie uitgedroogde huid

Eucerin DermoPurifyer Hydraterende Matterende Crème € 13,49 – speciaal voor de vette tot gemengde huid

Specifieke zorg:

Eucerin DermoPurifyer Actief Concentraat € 13,49

DermoPurifyer 3-stappensysteem:

Stap 1 = Reinigen

Voor het reinigen van de huid zijn er twee producten beschikbaar. De DermoPurifyer Reinigingsgel en de DermoPurifyer Scrub. De reingingsgel bevat 6% Amfotere Tensio-activia, een formule die talg, vuil en make-up verwijdert zonder zeep en parfum. Omdat er geen zeep in zit, schuimt de reinigingsgel niet. Zeep droogt de huid immers uit waardoor de huid meer talg gaat produceren om de droogte te compenseren.

De scrub heeft een exfoliërende werking wat betekent dat de bovenste huidcellen worden afgestoten en de dode huidcellen bij het scrubben worden verwijderd. Melkzuur dat in de scrubdeeltjes zit, komt vrij tijdens het scrubben. De scrubdeeltjes zijn fijn waardoor de huid niet beschadigt raakt. Eén keer per week is voldoende, maar de Scrub is ook mild genoeg voor dagelijks gebruik. De Scrub is vrij van olie en kan ook gebruikt worden op de rug of op het decolleté.

Stap 2 = Verfrissen

De tonic is een belangrijke stap die vaak vergeten wordt. De DermoPurifyer Tonic bevat het essentiële ingrediënt Melkzuur. Doordat de Tonic op de huid blijft zitten, is het zeer effectief. Daarnaast geeft de Tonic de huid een extra fris gevoel. Het is belangrijk om het gezicht eerst te reinigen met de reinigingsgel en direct daarna met de Tonic op een watje. Tonic haalt vaak toch nog wat restjes vet en vuil weg. Hierna is de huid klaar voor de laatste stap: de behandeling. Een schone huid neemt alle verzorging beter op. De Tonic is hypoallergeen geparfumeerd door toevoeging van Melkzuur en is niet comodegeen.

Stap 3 = Verzorgen

Het Actief Concentraat wordt in combinatie met één van de dagcrèmes gebruikt. Het DermoPurifyer Actief Concentraat heeft een zeer hoge concentratie Melkzuur wat antibacteriëel en vochtvasthoudend werkt. Hierna is er keuze uit de DermoPurifyer Hydraterende Matterende Crème of de DermoPurifyer Aanvullende Hydraterende Crème voor mensen met acne medicatie. De Hydraterende Matterende Crème bevat een lichte emulsie: siliconen in water die de huid matteren door het absorberen van talg. Het hydrateert de huid door middel van Glycerine. De DermoPurifyer Aanvullende Hydraterende Crème bevat Gluco-Clycerol, dat is een ingrediënt dat de aanmaak van AquaPorines stimuleert. Dit optimaliseert het hydratatienetwerk. De DermoPurifyer Aanvullende Hydraterende Crème heeft ook een zeer hoge beschermingsfactor. Acne medicatie gebruikers worden geadviseerd om de zon te vermijden omdat hun huid extra kwetsbaar is. Een hoge beschermingsfactor helpt tegen de schadelijke effecten van de zon.

 

Vanaf heden bij de apotheek te verkrijgen, uiteraard kun je je ter plekke laten adviseren

 

Lees ook:Onzuivere huid? Unhappy? Vernieuwde Eucerin Dermopurifyer helpt je er van af
Lees ook:Eucerin DermoPURIFYER pakt 30+ pukkels aan
Lees ook:100% AANDACHT VOOR JE HUID
Lees ook:Fijne nieuwe producten voor de eczeemhuid
Lees ook:Getest: Eucerin Sun

1 Reacties // Reageer

One thought on “Eucerin DermoPurifyer is vernieuwd én er zijn nieuwe producten, bye onzuivere huid

  1. eucerin producten

    leuk artikel, zijn goede producten

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>