99 reasons to fall in love

ttglueVrouwenhanden zijn het visitekaartje van elke vrouw en verdienen daarom bijzondere aandacht. Gun jezelf mooie handen en behandel ze met producten die daarop afgestemd zijn zouden we je als redactie van beauty blog willen adviseren.

 Alessandro biedt een totaal assortiment om iedereen van een persoonlijke manicure tot pedicure te voorzien. De continu ontwikkeling van innovaties, de topkwaliteit van de producten, toepassingstools en de seizoensgebonden Look-collecties, geïnspireerd door internationale modetrends, vormen de basis voor de alessandro filosofie om vrouwen het beste voor hun handen en nagels te kunnen bieden!

Nail Spa – Individuele verzorging voor verschillende nageltypen

Nail Spa opent een volledig nieuwe wereld van de perfecte nagelverzorging. De combinatie van professionele vakkennis, etherische oliën en intensief werkende plantenextracten leiden tot zichtbare resultaten bij nagels en handen. Er zijn drie soorten lijnen binnen het Nail spa assortiment met voor elk nageltype dé juiste verzorging.

1. Lotus – Voor alle nageltypen

Nail Spa met Lotus is geschikt voor alle nageltypen. Kenmerken van de nagel: Een stevige, stabiele veelal gelige nagel met duidelijke groeven in de lengte en een goed gevormde c-curve.

Door de vitamine E wordt de doorbloeding bevorderd en vermindert het vochtigheidsverlies van de nagel. De lotus werkt ontstekingsremmend, heeft een stabiliserend effect op de vaatwand en beschermt, daarnaast  zorgt de Aloë Vera ervoor dat de huid optimaal gehydrateerd en gekalmeerd wordt. Terwijl Okume de keratine op de nagel herstelt, de structuur van de nagel versterkt en beschermt tegen uitdroging.

Vormen

De ergonomisch gevormde professionele manicurevijl zorgt voor het snel, voorzichtig inkorten en perfect in shape brengen van stevige nagels.

Voeden & verzorgen

Het mango nail serum is verrijkt met macadamia olie en lotusbloesemextracten die de nagel beschermen tegen gebarsten nagelriemen, tevens geeft deze samenstelling de nagels hun elasticiteit en weerstandsvermogen terug.

Voordeel van het serum is dat je er direct overheen gelakt kan worden!

De intensieve nagelcrème Coco Mango nail butter is een rijke verzorging met sheabutter en extracten van witte thee. Het heeft een kalmerende werking en stimuleert de nagelgroei. Deze crème is geschikt voor dunnen en zachte nagels en nagelriemen, veroorzaakt door allerlei verontreinigen van buitenaf.

2. Rozen – Voor broze splijtende nagels

Nail Spa met rozen is voor breekbare nagels. Kenmerken van deze nagel: Broze, doffe nagel met duidelijke groeven en scheuren overdwars, die de afzonderlijke lagen van de nagelplaat van elkaar scheiden.

De rozen olie zorgt speciaal voor optimale hydratatie en verzacht en ondersteunt de nieuwe cel opbouw van de nagelplaat. De ceramide hydrateert en verbetert het vermogen van de hoornlaag om vochtigheid te behouden. De biotin in de producten creëert juist een glad en veerkrachtig nageloppervlak.

Reinigen

De acetonvrije nail polish remover verwijdert snel en op milde wijze de nagellak en geeft ultieme verzorging. Het bestandsdeel lecithine werkt terugvettend en werkt vochtvasthoudend.

Voeden & verzorgen

De nail repair cream is een vocht regulerende actieve crème met sheabutter, panthenol en allantoine dat de nagelgroei stimuleert en de veerkracht van de nagels verhoogd.

De Biotin nail hardener garandeert een snelle nagelgroei binnen 6 tot 8 weken en versterkt de broze en splijtende nagels duurzaam.

3. Lavendel – Voor dunne zachte nagels

Nail Spa Lavendel is speciaal ontwikkeld voor dunne, zachte nagels. Kenmerken van de nagel: een gladde en glanzende nagel met een lichte tot witte nageltop, de nagel is plat en buigzaam.

De Royal Jelly revitaliseert, beschermt en herstelt. De lavendel werkt kalmerend, ontstekingsremmend en stimuleert de cel opbouw en de stofwisseling van de nagelplaat. Provitamine B5 verbetert het vochtgehalte van de nagel, werkt ontstekingsremmend, verbetert de structuur van de nagels en voorkomt hiermee splijtende nagels.

Voeden & verzorgen

De Acitve Nail Repair pen is een vochtregulerend serum dat de nagelgroei activeert en versterkt. Royal jelly en panthenol werken genezingsbevorderend en huidverzorgend.

De Calcium Nail Hardener activeert de snelle nagelgroei binnen 8 weken en versterkt de dunne en zachte nagels op milde en voedende wijze voor langdurig resultaat.

Overige producten van de Nail Spa zijn:

Reinigen & corrigeren

De smooth cuticle remover gel die zorgt voor het losmaken van overtollige nagelriemen op milde wijze en maakt ze zacht en soepel. De nail polish correcting pen zorgt voor het snel en eenvoudig verwijderen van lakfouten.

Gladmaken & polijsten

De mineral sealer verzegelt de nagelpunten en beschermt tegen splijtende nagels door middel van fijne mineraalkristallen. De quick shine polish file maakt de nagels glad en polijst tevens binnen enkele seconde tot ze glanzen.

Verzorgen & beschermen

Cuticare pen zorgt voor intensieve verzorging voor belastte nagelriemen, hydraterend en beschermt tegen uitdrogen en heeft een zachte punt voor het voorzichtig terugschuiven van de nagelriem.

Hand!Spa

Verzorgde fluweelzachte handen waar je van droomt. De Hand!Spa producten zorgen voor een optimale wellness-ervaring. Binnen de Hand!Spa producten van alessandro zijn er twee aparte lijnen die elk huidtype de perfecte verzorging bieden voor specifieke behoeften.

Parel extract

In samenwerking met ervaren dermatologen werden verschillende huidstructuren en hun behoeften bepaald waarop de resultaten in de verzorgingsproducten van Hand!Spa zijn verwerkt. Alle Hand!Spa producten hebben één overeenkomst: de Bio Pearl complex van de zoet waterparel. De parel bevat belangrijke aminozuren en minerale voedingsstoffen die ervoor zorgen dat de huid niet uitdroogt en verhoogt de elasticiteit van de huid. De belangrijke eiwit modules resulteren in een glad huidoppervlak en hebben tevens een herstellend effect.

Royal Jelly

Ook een belangrijk ingrediënt van de producten is royal jelly. Het staat bekend als een hoogwaardig en natuurlijk anti-verouderings ingrediënt. Royal yelly zorgt dat de huid en het bindweefsel elastischer wordt waardoor de collageenproductie intensief wordt gestimuleerd.

1. Hand!Spa hydraterende lijn

Door de huid te voorzien van optimale en langdurige hydratatie vermindert het de kenmerkende verschijnselen van een vochtarme huid en maakt het op de handen zichtbaar en voelbaar zacht.

Reiniging

de Magic Manicure is een 2 – fasenpeeling die reinigt, verzacht en dode huidcellen verwijderd. Deze 60 seconden manicure bevat essentiële  ingrediënten, als zoete amandelolie, jojoba-olie en zeezout.

Verzorging

De Nice Day handlotion is een vochtregulerende handverzorging voor hardwerkende handen, die regelmatig blootgesteld worden aan allerlei verontreinigingen van buitenaf. Het bio-pearl extract en macademia olie zorgen voor een intensief kalmerende en hydraterende werking. Droge en beschadigde handen vinden snel weer hun zachtheid en elasticiteit terug.

De Comfort Day vochtregulerende  hand crème is voor zeer droge en ruwe handen en voedt de handen intens. Gaat het ontstaan van kloven zelfs tegen omdat de huid soepel blijft.  Deze hand crème is tevens te gebruiken als handmasker.

De Silky Gloves handbescherming beschermt de handen optimaal en voelt zijdezacht aan door de verzorgende zijde en myrrhe extracten.

2. Hand!S pa anti-veroudering lijn

De Hand! Spa anti-verouderinglijn is een intensieve en hydraterende handverzorgingslijn met zeer voedende en effectieve ingrediënten tegen zichtbare tekenen van vroegtijdige huidveroudering.

Verzorging

De Cream Rich hand crème met hyaluronzuur herstelt en versoepelt de huid en verhoogt de elasticiteit van de huid.

De Sensitive parfum-vrije hand crème met hyaluronzuur en vitamine E verzacht de huid en zorgt voor langdurige hydratatie.

Het Vital Serum is een zeer geconcentreerd serum met vitamine complex en plankton extract speciaal ontwikkeld voor gestresste handen. Het serum beschermt de handen tegen allerlei verontreinigende invloeden van buitenaf en helpt de de huidstructuur verbeteren.

Intensieve verzorging

de Cream Royal crème is een intensieve verzorging voor droge, ruwe handen. De crème bevat een hoge concentratie van Royal Jelly, shea butter en mango butter wat zorgt voor een voelbaar zacht en soepel huidoppervlak.

+ misschien wel het allermooiste nieuws van deze zomer:

 Alessandro Nail polish – We love colours!

De nieuwe 99 fashion colours van alessandro

85 jaar geleden werd nagellak uitgevonden. Zijn glorierijke beauty triomftocht hebben wij te danken aan vindingrijke ingenieurs. Inmiddels is nagellak meer dan alleen een cosmeticaproduct, het is een lifestyle en fashionitem die minstens net zo belangrijk is als een trendy modeaccesoire.

99 reasons to fall in love

alessandro International  heeft 99 top kleuren ontwikkeld die het hart van elke nagellak-liefhebber harder doet kloppen.

De nagellak van alessandro heeft een nieuwe verbeterende gepatenteerde formule voor nóg meer glanzende nagels. Bovendien zorgt de nagellak met haar nieuwe formule voor beter resultaat en een tal aan voordelen:

-          Lange houdbaarheid

-          Snelle droogtijd

-          Bladdert niet snel af

-          Glad en streeploos na opbrengen

-          Hoge kleurintensiteit door middel van de UV absorber

-          Beschermt de nagels

-          Gloss shine effect

-          Hoge concentratie pigment in elke kleur

 

De speciaal ontworpen nagellakflacon met quality control heeft een unieke ‘quick Brush’ penseel die eenvoudig en snel lakken garandeert en de lak netjes over de nagel verdeelt. De grote flesopening maakt  eenvoudig en schoon uitnemen van de nagellak mogelijk, tevens zorgt de ergonomische gevormde greep voor stabiliteit en het snel aanbrengen van de lak.

 

Verzorging & bescherming

Naast de 99 stunning kleuren zijn er ook verzorgende producten binnen deze productrange.

Base Coat

Beschermt tegen verkleuring en egaliseert het nageloppervlak. De Base Coat wordt aangebracht onder de nagellak.

Ridge Filler

Ideale base coat voor natuurlijke nagels met een niet-egaal oppervlak. De lak vult oneffenheden van de nagels op en beschermt tegen uitdrogen. De lak wordt onder de nagellak aangebracht.

Top Coat & Top Coat Matt

Sneldrogende, UV absorberende  top coat met sterke glans. Deze lak is verkrijgbaar in glans of matterend effect. De lak wordt aangebracht over de nagellak.

ttglueCAEEMSGO

Lees ook:Buddha Spa Travel Set: perfect reissetje voor je handen en je nagels!
Lees ook:Je handen zijn je visitekaartje
Lees ook:Wow deze nagellak blijft tien dagen zitten
Lees ook:4 zonnige wonderwapens voor sterke, mooie én gezonde nagels!
Lees ook:After Summer kuur voor je nagels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>