Binnenkort kunnen we weer genieten van: Keeping Up with the Kardashians

vlechten

We hebben superleuk nieuws!! E!’s populairste serie, Keeping Up with the Kardashians, keert terug voor een twaalfde seizoen. De familie probeert zich aan te passen aan een aantal nieuwe en onverwachte omstandigheden. Khloé wordt geconfronteerd met de lange weg van Lamar’s herstel, Kourtney maakt zich op voor een nieuw hoofdstuk in haar leven en Kendall worstelt met de balans tussen haar bloeiende carrière als internationaal model en tijd doorbrengen met haar hechte familie. Het Kardashian effect is een onweerlegbare kracht in de popcultuur en  regelmatig het gesprek van de dag. Ondanks dat alle familieleden hun eigen pad volgen, heeft de familie een hechte band en steunen ze elkaar door dik en dun. Familie komt altijd op de eerste plaats en dat is duidelijk te zien in het nieuwe seizoen van de reality tv-sensatie met de première van Keeping Up with the Kardashians op zondag 8 mei om 20:00 uur, alleen op E!

Seizoen 12 start met Khloé die zich aanpast in haar nieuwe rol als verzorger van Lamar tijdens zijn langdurig herstel. Scott blijft zijn best doen als vader en koopt een huis in Calabasas om dichterbij Kourtney en hun drie kinderen te zijn. Ondertussen probeert Kourtney haar nieuwe leven te omarmen zonder Scott als haar partner.

Daarnaast zien we in het nieuwe seizoen dat er een einde komt aan Kim en Kris’ tijd als huisgenoten. Na maanden bij Kris ingewoond te hebben tijdens een langdurige verbouwing is Kim niet langer welkom en heeft ze geen andere keus dan te vertrekken en op zoek te gaan naar een andere woonruimte, ook al is haar eigen huis nog lang niet af. Kylie treedt in de voetsporen van Kim en ‘breekt het internet’ met de lancering van haar populaire lip kits. Kendall beleeft het hoogtepunt van haar carrière; ze lanceert een kledinglijn met Kylie, reist de wereld over naar de meest exclusieve landen voor werk en vakantie, schittert op de covers van modebladen en loopt mee in de meest hooggewaardeerde modeshows. Maar succes vraagt om grote opofferingen en Kendall moet beslissen of ze onvervangbare familieherinneringen wil missen voor dit alles.

Keeping Up with the Kardashians wordt geproduceerd door Ryan Seacrest Productions en Bunim/Murray Productions. Ryan Seacrest dient als uitvoerend producent bij Ryan Seacrest Productions. Gil Goldschein, Jeff Jenkins en Farnaz Farjam-Chazan dienen als uitvoerende producenten bij Bunim / Murray. Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West en Khloé Kardashian dienen ook als uitvoerende producenten.

Knipsel

Lees ook:Kim Kardashian zet familie voor paal
Lees ook:“In iedere vrouw huist een glamour girl”
Lees ook:Kardashians komen met kids couture
Lees ook:Hiphoppende Kardashians
Lees ook:Kardashians krijgen make-up lijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>