“In iedere vrouw huist een glamour girl”

We maakten er eerder al melding van op beauty.blog. Nu is het zover: het nieuwe cosmeticamerk Khroma Beauty van Kim, Khloé en Kourtney Kardashian is vanaf nu verkrijgbaar in Europa. Khroma Beauty is de eerste cosmeticalijn van de Kardashians, bestaande uit een serie luxe, innovatieve beautyproducten met een uitzonderlijke prijs / kwaliteit verhouding.

Khroma Beauty biedt vrouwen een ruime collectie innovatieve ‘signature’ producten, geïnspireerd op de afzonderlijke looks en voorkeuren van Kim, Khloé en Kourtney. De pre-launch producten van Khroma Beauty zijn vanaf nu verkrijgbaar via de officiële webshop. Het gaat om vijf limited edition signature producten, waaronder bijzondere oogschaduwpaletten en een ‘au naturel’ lip kit.

De complete productlijn is verkrijgbaar in het voorjaar van 2013, via de officiële webshop en bij drogisterij- en parfumerieketens in heel Europa. De zeer uitgebreide productlijn bevat onder andere mascara’s, lipgloss, nagellak en airbrush leg make-up.

“In iedere vrouw huist een glamour girl”, aldus de Kardashians. “Daarom is een eigen make-up lijn met onze favoriete looks een droom die werkelijkheid wordt. Make-up is een essentieel deel van ons leven, we kunnen niet wachten om onze looks en producten met alle fans te delen.”

Khroma Beauty onderscheidt zich van andere grote merken met innovatieve formules, originele combinaties, kwalitatief hoogwaardige ingrediënten en een unieke prijs/kwaliteit verhouding. Het brede assortiment foundations bevat diverse kleuren en biedt ook vrouwen met een getinte huid een ruime keuze.

De afgelopen jaren groeiden de Kardashians uit tot internationale stijliconen. De zussen hebben miljoenen fans en volgers in heel Europa, waar hun realityshow Keeping Up With The Kardashians al jaren een succes is en nog altijd een groeiend aantal kijkers trekt.

 

www.khromabeauty.eu

Lees ook:Kardashians krijgen make-up lijn
Lees ook:Chroma Makeup woest op Kardashians
Lees ook:Kardashians komen met kids couture
Lees ook:Miljoenen beautyclaim voor de Karda$hian$
Lees ook:Speciale make-up voor donkere huid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>