Geen magere modellen meer in Israel

Het is gedaan met het tijdperk van de graatmagere fashionmodellen. Steeds meer landen verzetten zich er tegen en dat is maar goed ook! Na Spanje en Italie vindt Israel het ook mooi geweest met de te magere modellen in commercials. Ze willen dat niet meer, omdat het ongezond is. De nieuwe wet in Israël bant modellen in advertenties met een Body Mass Index (BMI) van minder dan 18,5. Volgens deze standaard mag een vrouwelijk model van 1.72 meter niet minder dan 55 kilo wegen. Verder eist de nieuwe Israëlische wet eveneens dat het bij publicatie vermeld moet worden als foto’s met photoshop bewerkt zijn opdat een model veel dunner lijkt dan dat ze eigenlijk is.

Als het goed is, zal deze wet ervoor zorgen dat er weer gezonde modellen voor commercials gebruikt worden en niet van die anorexia achtige graatmagere meiden die eruit zien alsof ze op water en 1 gamba per dag leven.

Lees ook:Kim zou haar ‘selfies’ manipuleren….
Lees ook:Stop extreem magere modellen. Teken de petitie!
Lees ook:Benieuwd hoe je eruit ziet na een Fotoxje?
Lees ook:Tatjana ontdekt de ‘make your self beautiful’ Yolanthe-app
Lees ook:Nicole Kidman: 2 much photoshop this time

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>