Kim zou haar ‘selfies’ manipuleren….

kimDe billen-selfies die Kim Kardashian onlangs op Instagram zette, zijn vermoedelijk bewerkt. De website RadarOnline vroeg twee experts om hun licht te laten schijnen op de ‘bum selfies’. Een van hen omschrijft de kiekjes als ‘gemanipuleerd’.

Peeje T. staat op Instagram bekend om zijn fraaie Photoshop-kunst. Volgens hem is na het bestuderen van de foto’s wel duidelijk dat iemand ze heeft bewerkt. De gebogen deuren zouden erop wijzen dat de borsten en taille van Kardashian respectievelijk zijn vergroot en slanker zijn gemaakt.

“De kromming van de deur ziet er op de ene foto heel anders uit dan op de andere!”, stelt Peeje. Ook videodeskundige Devon Talbert denkt dat de 33-jarige realityster iets met de beelden heeft gedaan. “Op basis van wat ik nu gezien heb, moet ik zeggen dat deze foto’s zijn gemanipuleerd.”

Peeje heeft ook nog een tip voor de verloofde van Kanye West. “Ik zou haar aanraden om voortaan geen foto’s meer te bewerken en trots te zijn op haar lichaam na de zwangerschap. Maar begrijp me niet verkeerd: als ze ooit nog iets wil laten photoshoppen, mag ze me altijd bellen.”

kimmie

Lees ook:Kim Kardashian weer blond?
Lees ook:Opmerkelijke combi: 50Cent & Meryl Streep
Lees ook:Man spendeert 125.000 euro om op Kim Kardashian te lijken
Lees ook:3 baby’s voor Kim Kardashian?
Lees ook:Anders shop je gewoon je arm weg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>