“We can be tricked by what we see and hear but not by what we smell”

Jeeeeeeeeej eindelijk is hij er! Madonna’s parfum : Truth or Dare by Madonna. Hier hebben we echt naar uitgekeken, eindelijk een geur van de diva zelf. Hieronder meer over het parfum en Madonna’s eigen visie erover:

“Er is iets primitiefs en mystieks aan onze reukzin. Geuren roepen herinneringen nostalgie op, en laten ons dromen en fantaseren.

Ik ben altijd al geobsedeerd geweest door geur en ik wil al jaren iets persoonlijks creëren dat een uiting is van mijzelf, maar waar anderen zich ook in kunnen herkennen. Iets klassieks en tijdloos, maar toch modern.

Mijn oudste herinnering aan mijn moeder is haar geur. Die draag ik overal bij me. Ze rook altijd naar gardenia en tuberoos. Een bedwelmende combinatie. Vrouwelijk en mysterieus.

Ik wilde die geur reproduceren, maar met een fris en vernieuwend tintje. Eerlijk maar toch gedurfd. Vandaar de naam Truth or Dare.ʺ

~Madonna

Het parfum

Donker en licht, onschuld en bedrog. Truth or Dare by Madonna vertegenwoordigt de tweestrijd die iedereen in zich heeft. Durf de tweeledigheid van onze ware aard te omarmen. Truth or Dare by Madonna is een eigentijdse, sexy versie van een klassieke geur met een robuuste signatuur van witte bloemen. De unieke combinatie van bedwelmende bloemengeuren, in balans gebracht met verslavende hout‐ en vanillenoten, creëert een geur die tijdloos en toch modern is, donker en toch licht. Door de toevoeging van de gourmand noten vanille en gekaramelliseerd amber, krijgt het parfum een eigentijdse touch. Hiermee onderscheidt het zich van de traditionele bloemenparfums.

Top: Rijke gardenia, romige tuberoos, oranjebloesem

Hart: Zinnelijke jasmijn, benzoëtranen, witte lelie

Basis: Vanille absoluut, gekaramelliseerd amber, sensueel muskus

De collectie

Eau de parfum 30 ml € 29*

Eau de parfum 50 ml € 39*

Eau de parfum 75 ml € 59*

Shower Gel 200 ml € 19*

Body Lotion 200 ml € 19*

* adviesvekoopprijs

Vanaf april exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL

 

 

Lees ook:Truth or Dare wordt de nieuwe geur van Madonna
Lees ook:Musthave: GUESS Double Dare
Lees ook:Iedereen wil zoals Gaga ruiken!
Lees ook:euphoria gold = glamour op je planchet, ook voor hem
Lees ook:Een parfum uit de privé collectie van Mevrouw Estée Lauder

1 Reacties // Reageer

One thought on ““We can be tricked by what we see and hear but not by what we smell”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>