Juliette Binoche over angstige gezichten

 

 

De Franse actrice Juliette Binoche zegt nooit een plastisch chirurgische ingreep te zullen ondergaan. Volgens haar krijgen vrouwen er een angstige blik van in hun gezicht…..

 

En dat geldt voor Binoche ook voor Botox. Nou heb ik net een aantal fotos van haar zitten bekijken en ze heeft voor haar leeftijd een eigenaardig glad voorhoofd. Leuk gephotoshopt wellicht?

Binoche zit toch geloof ik echt op een andere planeet. Ik herken die angst waarover zij spreekt niet, eerder uitdrukkingsloosheid. En ze doet er nog een schepje bovenop door over Rembrandt's werk te spreken. 'Neem zijn zelfportret, daar straalt het leven van af. Zie je hem voor je met voor geBotoxt gezicht"

Ühhhh……..ik neem nog maar een stukje chocola….

Lees ook:Elsevier columnist Liesbeth Wytzes hekelt boze dames…
Lees ook:Wie heeft mooiere billen? Jochem of Heleen?
Lees ook:Washandje in de magnetron en genieten maar !
Lees ook:De borsten van Whitney Houston
Lees ook:Ray Simons Moisturizing Bronzing Oil

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Juliette Binoche over angstige gezichten

  1. GW

    Botox en plastische chirurgie zijn net als make-up; je kunt er iemand fantastisch mee laten uitzien of je kunt er iemand uit laten zien als een clown. Angelina, die door velen toch als één van de mooiste vrouwen op aarde wordt gezien, heeft ook plastische chirurgie i.i.g. aan haar neus gehad. Als iemand een typische botox-gezichtsuitdrukking heeft dan betekent dat dat ze veels teveel toegediend hebben gekregen.

      /   Reply  / 
  2. zelda

    nicole kidman gaat eerder boos dan angstig kijken van al die botox…. en wat betreft dat voorhoofd, dat kan ook gewoon aangeboren zijn, wij hebben geen fronsrimpels, ik niet en mijn zus ook niet, zou dat ook niet genetisch kunnen zijn?

      /   Reply  / 
  3. GW

    @ Zelda. Ik denk een combinatie van meerdere factoren : genen, wel of niet roken, bescherming van de huid tegen de zon, stress, uren slaap, voeding, sporten. Er zijn een hele hoop factoren. :-)

    Hier nog meer info over de kritiek op Nicole Kidman’s fanatieke botoxgebruik. http://perezhilton.com/2008-03-13-headline-of-the-week-weak-99#more-15929

      /   Reply  / 
  4. redactie, monique

    interessant wat je zegt zelda over die fronsrimpels. volgens mij ligt het er ook aan in welke mate je welke aangezichtsspieren gebruikt. de ene mens fronst veel meer tijdens het praten en wellicht nadenken (?) dan de ander. de ander trekt weer veel meer de voorhoofdsspiertjes op. dat zie je altijd mooi op tv, als mensen praten. ik kijk dan altijd welke spieren ze gebruiken.

    wendy van dijk, in de eerste talkshow van schuurman en dat andere meisje, had een opvallend stil voorhoofd, maar des te meer trok ze haar rechter boven ooglid op dat dan in een abnormaal zichtbare plooing terechtkwam als ze daar al een vreselijk verrimpeld velletje had en soms kon ze -eveneens abnormaal want niet alledaags zichtbaar – de spiertjes langs de flanken van haar neus aantrekken. nu denk ik bij haar dat dat een typisch gevalletje van botox is; spieren gaan compenseren, anders heeft ze een heel apart danwel merkwaardig spiergebruik in haar gezicht:-)

      /   Reply  / 
  5. Saar

    jee, wat een tijdverdrijf dat gefilosofeer over botox.
    Vraag me af wanneer men gewend is dat er gebruik van wordt gemaakt en er zijn meer mooie voorbeelden dan lelijke, maar ja, daar praat men liever niet over.
    door de media wordt liever negatieve resultaten uitbelicht.

    zo jammer.
    voor de vrouw.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>