Ontdek alles over je favo parfum

hermesNa weken keihard werken staat ‘ie eindelijk online: Geurnoten.nl – dé parfumdatabase van Nederland.

Op Geurnoten.nl kan je alle informatie over je favoriete parfum opzoeken. Zo lees je wat de geurnoten zijn, wie de parfumeur is en in welk jaar het parfum werd gelanceerd. Vervolgens kan je soortgelijke parfums bekijken door geurnoten te selecteren die overeenkomen met die uit jouw favoriete parfum.

Dit is ook een ideale manier om een lekker parfum te vinden om aan iemand cadeau te geven: je hoeft alleen de naam van een parfum te kennen waar diegene dol op is. Vervolgens selecteer je de geurnoten uit dit parfum en kijkt welke andere parfums hier bij passen.

Op Geurnoten.nl vind je ook informatie over de oorsprong van de verschillende geurnoten en kan je kijken in welk parfum een bepaalde geurnoot voorkomt. Verder geven we een duidelijke uitleg van veelvoorkomende termen in de parfumerie.

In de database vind je nu al meer dan 750 populaire parfums. Daarbij zie je op elke productpagina een aantal webwinkels die dit parfum verkopen. Zo kan je eenvoudig de prijzen vergelijken.

Gebruikers kunnen met de review-optie laten weten wat zij vinden van een bepaalde geur. Voor nieuws over nieuwe lanceringen en parfumreviews kunnen ze terecht op het bloggedeelte.

Geurnoten.nl is opgericht door journaliste Linda Canter. Tijdens haar werkzaamheden als tekstschrijver en blogger kwam ze er achter dat een echt mooie, goede parfumdatabase mist in Nederland. Samen met haar man besloot ze daarom om hem zelf te bouwen.

Geurnoten.nl: dé parfumdatabase van Nederland voor:

  • informatie over jouw favoriete parfum
  • beschrijvingen van geurnoten en hun oorsprong
  • uitleg over veelvoorkomende termen in de parfumerie
  • makkelijk een cadeau zoeken door geurnoten te selecteren
  • eenvoudig prijzen van webwinkels vergelijken
  • reviews van gebruikers
  • het laatste nieuws, persberichten en parfumreviews

Lees ook:Favoriete parfum niet meer verkrijgbaar?
Lees ook:Basic Instinct is back…
Lees ook:Beauty-musthave-tool: DKNY Scent Finder
Lees ook:Vogue Girl’s ‘Butterfly’ parfum deodorant ruikt fris en exotisch
Lees ook:Hypnotiserend lekker….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>