Frambozen parfum

Het is al bijna moederdag he. Op zondag 12 mei is het zover. Kruidvat heeft haar geurlijn The Master Perfumer uitgebreid met twee sprankelende nieuwe damesgeuren. Vrouwen kunnen zich met Cherry BloomN˚18 hullen in een charmante mix van framboos, kersenbloesem en blond hout. Daarnaast ontwikkelde Kruidvat Violet Orchid N˚22 met een betoverende combinatie van vanille, orchidee en patchouli.Een ideaal cadeau om mama deze Moederdag mee te verwennen. The Master Perfumer geurlijn bestaat uit 10 luxe en betaalbare eau de toilettes voor dames en heren.

De geuren zijn verkrijgbaar in alle Kruidvat-filialen voor 7,99 euro.

 

Lees ook:Pa, wat ruik je lekker!
Lees ook:Betaalbare geuren voor Vaderdag!
Lees ook:Sieradenset voor moeder en dochter
Lees ook:Agendatip: Verwen mams in stijl
Lees ook:♥ Veel voor weinig voor mams ♥

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>