Beauty Kerststhoppen doe je by Babassu Skin & Spa in Leiden

 Heb je al je kerstcadeaus al binnen? Nog niet? Dan is het sowieso de moeite waard om eens binnen te stappen bij Babassu Skin & Spa op de Nieuwe Rijn 60 in Leiden.  Je kunt hier zowél voor cadeaus als fijne beauty/hammam/spa-behandelingen terecht. Ik noem het een juweel op beautygebied. Deskundig personeel weet exact waar jouw huid en lichaam bij gebaat zijn. Wat ik fijn aan Babassu Skin & Spa vind, is dat ze hier producten verkopen die net even beter, luxer en origineler zijn dan bij een reguliere parfumerie. Het is net een tikkeltje puurder.

Neem bijvoorbeeld Mr & Mrs Fragrance, dat is een denkbeeldig koppel interieurarchitecten dat de geuren en kleuren in je huis afstemt op je persoonlijke wensen en stemming.  Hoofdrolspelers zijn Ginger en Fred, de ronde designflacons in verschillende RAL-kleuren.  Deze kun je zelf combineren met verschillende geuren als rosewood, clean air en black tea.  

of

Amouage en Lalique komen ook dit jaar weer met heerlijke cadeausets voor hem en haar. Molton Brown heeft speciaal voor de kerst een serie luxe sets ontwikkeld, vernoemd  naar meesterwerken uit de wereldliteratuur, zoals Clockwork Orange. Bij Babassu Skin & Spa kun je eventueel ook een cadeauset op maat laten maken, eventueel in combinatie met een cadeaubon voor een behandeling. Amouage wordt ook wel het meest kostbare parfum ter wereld genoemd. Vanwege de hoge dosering van verschillende, vaak zeer zeldzame, reukstoffen zoals wierookhars. En vanwege de fraai vormgegeven flacons, geïnspireerd op motieven uit de Oriëntaalse cultuur. Samengesteld door meesterparfumeurs als Guy Robert, Randa Hammami, Cecile Zarokian, Daniel Maurel, Jean-Claude Ellena, Lucas Sieuzac en Maurice Roucel. Parfumhuis Lalique onderscheidt zich door haar parfum in prachtige designflessen te verpakken. Daarbij zijn de geuren zéér toegangelijk.

of

Geuren van Robert Piguet

Robert Piguet wordt wel de “meest Parijse” van alle mode-ontwerpers genoemd. In de jaren 30 was hij het boegbeeld van de haute couture en ontving hij de hele Franse elite in zijn salon aan de Champs Elysee. Dior, Givenchy en Balmain leerde bij hem het vak. Piguet’s parfums waren destijds al geliefd bij de diva’s van het witte doek en worden ook nu gedragen door sterren als Madonna, Kim Basinger, Martha Stewart, Uma Thurman, Linda Evangelista en Courtney Love. In de ‘parfumbijbel’ van Luca Turin krijgen deze klassieke geuren vrijwel altijd de hoogste score van vijf sterren.
En zo zijn er nog vele prachtige beautymerken te vinden bij Babassu Skin & Spa.
Check it out met een bezoekje! Neem sowieso alvast een kijkje op de site: www.babassu.nl

Lees ook:Arabisch parfum sprookje….
Lees ook:Aanwinst in Amsterdam: Babassu Skin & Spa
Lees ook:Babassu skin & spa winnaar Beauty Award Publieksprijs
Lees ook:Ladies day bij Babassu in Leiden
Lees ook:Eeuwige liefde in een flacon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>