This parfum for that personality!

Twijfel je welk geurtje je iemand moet schenken? Denk dan eens aan haar personality. Is zij een open persoon of juist heel gereserveerd? Houdt zij van romantiek of is ze een flirt? Is ze huiselijk of avontuurlijk, sportief of een chill type? Om je kerstinkopen wat te vergemakkelijken zetten we hierbij een aantal fijne damesgeurten op rij.Misschien moet je je geliefde eens op onderstaande geur/karakteromschrijvingen attenderen. Terloops…

Boss Orange & Boss Orange Sunset :

Deze frisse fruitgeur van zoete appel en witte perzik past bij een vrije en uitbundige vrouw. Een vrouw die regeltjes aan haar laars lapt en het woord SAAI niet kent! Maar als je verder kijkt, zie je dat zij een klein hartje heeft. Dit is een vrouw vol verrassingen. Net zoals Boss Orange. Maar ook de geur Boss Orange Sunset past goed bij dit type. Sandelhout en vanille vormen de basis van dit parfum.

Hugo Deep Red :

Hugo Deep Red is een perfect liefdeselixir voor een sexy godin. Is jouw vriendin sexy, avontuurlijk  en charmant dan is dit haar parfum! De geur ruikt bloemig- en fruitig tegelijk. Zonder meer zal zij een onwisbare indruk achterlaten wanneer ze Hugo Deep Red draagt.

Lacoste Touch of Pink & Lacoste Love of Pink :

Beide geuren doen je aan sinaasappeltjes denken. Lacoste Touch of Pink bevat ingredienten als viooltjes, jasmijn, bloedsinaasappeltjes, musk en vanille. Ideaal voor de vrouw die moeiteloos door het leven fladdert. Lacoste Love of Pink is iets meer citrusachtig. Sinaasappel, passievruchten, een vleugje citroen, cederhout en muskaat maken de geur onweerstaanbaar voor de vrouw die een aanstelijk enthousiaste levensinslag heeft. Zij heeft alles mee en soms maakt dat anderen een tikkeltje jaloers, toch is ze een graag geziene verschijning op feestjes.

Christina Aguilera Signature :

Christina Aguilera Signature is een zoete geur die naar amandeltjes ruikt gemengd met fruit, bloemen en zwarte vanille. Een must voor een op en top vrouwelijke vrouw. Ze verleidt, ze ziet er goed uit en ze is gek op glamour. Kortom: een diva dus!

Bruno Banani Woman :

Zij is brutaal, extravagant en kent een flinke dosis zelfspot. Als ze naar een feestje gaat ziet ze er tot in de puntjes gestyled uit. Maybe a little over the top, but she’s cool. De geur Bruno Banani Woman is haar op het lijf geschreven. Zoete sinaasappel, waterlelie, hedera, perzik, fresia, vanille, musk en lelietjes van dalen vormen de ingrediënten van deze frisse sensatie.

MeXX Black :

Medidatie & Yoga zijn haar rustpunten in haar hectische bestaan. Ze is spiritueel doch niet zweverig. Ze leeft in het nu, is goed gekleed en weet wat ze wil. MeXX Black is haar parfum, want het is energiek, modern en mysterieus tegelijk. Pioenrozen, gemberbloesem, zwarte bessen, goudsbloem, fresia, lotus, peer, abrikoos, cederhouten litchee maken dit parfum tot een geliefde vriendin voor de vrouw die weet wat er in de wereld te koop is.

Replay for her :

Ze is onafhankelijk, spontaan, ze probeert nieuwe dingen als eerste uit, ze is vrij en authentiek. Kortom: carpe diem is haar credo. Ze plukt de dag! Als ze de dag op haar eigenwijze manier plukt, wordt ze het liefst vergezeld door een sprankelende geur als Replay for her. Citrusaccenten en houtaccenten vormen een ideale combi. Dit parfum is zoet, fris en onweerstaanbaar. Net zoals zij.

Lees ook:Sienna Miller nu ook gestrikt door een parfummerk
Lees ook:Vurig & gevaarlijk lekker: Hugo Deep Red
Lees ook:Ruik net zo lekker als Sienna Miller !
Lees ook:Heerlijke Pa & Ma-geuren van BOSS!
Lees ook:Joy of Pink , nieuw parfum van Lacoste

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>