Voel je speciaal met CA’s Royal Desire

christina_aguilera_royal_desire_1Christina Aguilera heeft niet stil gezeten de afgelopen maanden. Ze is gescheiden en ze heeft een nieuw parfum
Aguilera introduceert Christina Aguilera Royal Desire. Christina’s nieuwste geur ademt elegantie en sensualiteit uit en laat vrouwen pure luxe ervaren…Christina Aguilera Royal Desire is voor vrouwen die ervan houden om zich aantrekkelijk en speciaal te voelen. “Met deze geur wilde ik echt een zintuiglijke ervaringcreëren”, legt Christina uit, “en vrouwen de kans geven om zichzelf elke dag te verwennen en zich sexy en mooi te voelen… en de sensuele elegantie van een koningin uit te stralen”.

Christina Aguilera Royal Desire is een oriëntaalse fruitige mix met zowel rijke bloemige als warme sensuele noten, die samen een luxueuze aantrekkingskracht vormen.

top
De geur opent met een heerlijke zwarte bes en bevat ook Christina’s liefde voor Japan in de vorm van yuzu citrus geurnoten.

Hart
Het hart van de geur is gecomponeerd om te bloeien – als een symfonie van bloemen, die het gevoel oproept van een prachtig boeket bloemen. Noten van lelie, kamperfoelie en roos worden gecombineerd met lichte, poederachtige noten van iris voor een luxueus gevoel

Basis
De basis van de geur ademt warmte uit door noten van muskus, een van Christina’s favoriete geuren die kenmerkend is geworden voor haar geurlijn.

Het Design: Christina Aguilera Royal Desire is ontworpen als een bijzonder cadeau voor een koningin. Alle elementen werden zo gemaakt dat ze een gevoel van luxe en royalty oproepen – van de chocoladebruine en delicate rosé kleurencombinatie tot het majestueuze ontwerp van de fles. De verpakking is een cadeau op zich met een prachtig gestrikt lint eromheen… dat niet kan wachten om geopend te worden.

Christina Aguilera Royal Desire – Productlijn

 Eau de Parfum 15 ml – € 17,00

Eau de Parfum 30 ml – € 25,00

Eau de Parfum 50 ml – € 35,00

Shower Gel 200 ml – € 12,50

Body Lotion 200 ml – € 13,50

Deodorantstick 150 ml – € 12,50

* De uiteindelijke prijs wordt door de winkelier bepaald

Lees ook:Feel like a Queen with Christina Aguilera’s new fragrance!
Lees ook:Christina Aguilera voelt zich supertjes én viert dat met WOMAN
Lees ook:Christina Aguilera doet 500 sit ups! per dag
Lees ook:Christina Aguilera laat zich van haar beste kanten zien
Lees ook:Christina Curry lijdt aan een huidziekte

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>