Make perfume not war !

t_25330TRUE RELIGION het jeansmerk had als wens om ook eigen parfums te lanceren. Inmiddels hebben zij dat gedaan en dat heeft geresulteerd in een heren- en een vrouwengeur. Dragers van de geur worden in ‘love, peace & happiness’ sferen gebracht. True Religion For Women is een bijzondere compositie, die de draagster ervan met de onweerstaanbare aura van een hippie-elfje laat schitteren. De frisse hoofdgeur, op basis van tintelende fruitcascades, zorgt voor betoverende vitaliteit.

Bergamot uit Italië, mandarijn uit Brazilië, pittige Granny-Smith appelen evenals sappige aalbessen brengen de zintuigen in vervoering alsof je op de markt van Marrakech bent. De hartengeur verenigt tedere fresia en amaryllisbloesems met het zoetig bittere cachet van de perenboombloesem en een fruitig vleugje pruim. Aan de basis smelten tot slot warme houtsoorten en muskusakkoorden samen tot een geur, die de draagster een nacht bij volle maan aan het palmenstrand van Goa laat beleven. 

Kortom: een musthave voor in je nek !

Adviesprijs: € 59 (vanaf!)

Topnoten
Calabrese Bergamot, Brazilian Mandarin, Crisp Granny Smith Apple, Violet Leaves, Red Currant

Basisnoten
Pear Tree Blossom, Freesia, Amaryllis, Touch of Purple Plum

Hartnoten
Hinoki Wood, Ambrette Musk, Blond Ceder Wood

Lees ook:Hebben: Marc Jacobs blozende voorjaarsedities…
Lees ook:Aura: for Her, for Him and by Night
Lees ook:Complimentenparfum: Néroli
Lees ook:Betaalbare geuren voor Vaderdag!
Lees ook:Gisele Bündchen verdient het meest !

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>