Baby’s houden van de geur van Alec

soft_touch_alecNadat Ariane Inden een zoon, Alec, had gekregen, is bij haar het idee van een parfum voor moeders van babies en kleine kinderen ontstaan. Een heel licht, subtiel en natuurlijk parfum dat wanneer gedragen door de moeder als zacht, aangenaam en fijn wordt ervaren door het kind. Het parfum “Alec” is zacht en door de unieke grondstoffen toch de hele dag aanwezig. Door de bijzondere samenstelling vinden babies het parfum aangenaam en prettig. De nieuwe parfumcreatie is geen “Eau de Parfum” of “Eau de Toilette” maar een “Soft Touch” dat nog genuanceerder is. “Alec” is de eerste “Soft Touch”-creatie die er bestaat.

De creatie van de flacon hangt nauw samen met het parfum. Deze is speciaal ontworpen zonder dop. Want wanneer  je je baby of kindje in je armen hebt kun je een vleugje Alec Soft Touch aanbrengen zonder dat je je  kindje los hoeft te laten. De flacon heeft overeenkomsten met babies en kleine kinderen en benadrukt de karakteristieke eigenschappen van het parfum. Hij is rond en bol en heeft een ‘volle, gezonde’ uitstraling,. Het witte veertje is zacht en helder en het buideltje is gemaakt van zacht fluweel. Het pure van babies en kleine kindjes wordt met deze flacon benadrukt door de kleuren wit, zwart, goud en parelmoer.

Alec Soft Touch is ook gemaakt voor vaders. Wanneer je weggaat dan kunt u een doekje met een vleugje Alec Soft Touch bij je kindje laten. Dit geeft hem of haar een warm en geborgen gevoel.

Spray nooit in de richting van uw kind. Spray Alec Soft Touch het liefst op delen van je huid waar uw kindje niet met zijn of haar gezichtje komt. De flacon is navulbaar en het fluwelen buideltje is ook voor andere doeleinden geschikt zoals voor make-up spulletjes en sieraden. Zet Alec Soft Touch nooit in direct zonlicht. Dit geeft verkleuringen en heeft wel een negatieve invloed op de kwaliteit.

Top note:
een mix van sprankelende frisse noten zoals mandarijn, bergamot en aldehyde
Middle note (het hart):
jasmijn, hele lichte viooltjes met een fruitige ondertoon
Base note:
cederhout, zacht sandalhout, balsamisch amber, vanille en poederig muskus

Adviesprijs: 39€

 

 

Lees ook:Zo blijft Alec Baldwin in shape
Lees ook:Acqua di Gioia…een ode aan de vrouw en de natuur
Lees ook:Love & Glamour van JLo
Lees ook:Sensual JIL
Lees ook:Sensual JIL…amazingly nice!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Baby’s houden van de geur van Alec

  1. ofigennoe.ru

    Everything is looking great. Thanks for the information!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>