Gratis Parfums proberen:)

Ik heb nu iets fantastisch voor jullie, een site waarop je gratis parfum proefmonsters kunt aanvragen. Vroeger spaarde ik proefmonsters van parfum. Ik had er wel honderden! Tegenwoordig zijn de parfumketens niet meer zo vrijgevig als in mijn kinderjaren helaas. Nog steeds vind ik het leuk om nieuwe geuren te testen, maar ik heb niet altijd tijd om naar een parfumerie te gaan. Net zoals de rest van Nederland ben ik druk, druk, druk. Als beauty redacteur heb je dan nog het voordeel dat producenten je soms een nieuwe geur toesturen, maar daar hebben jullie natuurlijk niet veel aan. Helaas is de technologie nog niet zo ver ontwikkeld, dat jullie via mijn beauty blog ook geuren zouden kunnen ruiken. Dat zou wat zijn zeg!

Op de site www.proefpakketjes.nl worden geregeld parfum monsters aangeboden. Het is slechts een kwestie van je adresgegevens invullen en daarna krijg je het geurtje, zolang de voorraad strekt, binnen enkele dagen thuis. Bovendien kun je hier ook nog leuke andere hebbedingen gratis aanvragen. Vooral nu, met de kredietcrisis, een prima manier om jezelf af en toe op een kleine verrassing te trakteren.

Lees ook:Monsters die lekker ruiken ;)
Lees ook:Website Gratisoptehalen.nl compleet vernieuwd
Lees ook:Beyoncé wordt niet misselijk van haar eigen geur
Lees ook:Top 10 meest weirdo parfum’s
Lees ook:Uitslag winnaars Boss in Motion Made for Summer

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Gratis Parfums proberen:)

 1. Jos

  Tof !!
  zie ook voor mooie relatiegeschenken op htt^://www.artparfum.com

    /   Reply  / 
 2. Esmee

  Super bedankt! Om iets toe te voegen: hier krijg je 3 gratis samples voor 70 cent! http://www.arabianscent.nl ook nog eens superleuke producten. Veel plezier ;)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>