Hugo Boss geurige verleiders, voor jou én voor hem…

Knipsel

‘s  Morgens hebben we bijna allemaal hetzelfde vaste ritueel: snoozen, douchen, verzorgen en dan een lekker geurtje uitzoeken. En wat maakt het leven nog leuker? Jezelf en je lief af en toe trakteren op een nieuw parfum. Het is toch heerlijk om complimentjes te krijgen dat je lekker ruikt?!

Wij zijn helemaal in onze lentenopjes dankzij de volgende geuren van Hugo Boss.

VOOR JOU

Ma Vie Florale

Deze geur is het nieuwste lid van de Ma Vie geurfamilie, en laat zich omschrijven als een nieuw elegant bloemenparfum voor haar van BOSS Parfums. De geur brengt een ode aan alle mooie eigenschappen van de hedendaagse vrouw en presenteert die als een feestelijk boeket van weelderige bloemen.

Topnoot: Cactusbloem
Hartnoten: Sambac Jasmijn, Roos en Fresia
Basisnoten: Amber, Sandelhout en Ceder

We vinden het een hele vrouwelijke, frisse en vooral bloemige geur. Absoluut uniek en welkom in het bestaande geurenassortiment. Echt een geweldige geur voor een vrouw die het leven met enthousiasme omarmt.

Line up:  Boss Ma Vie Florale EDP 30ML € 56,- Boss Ma Vie Florale EDP 50ML € 77,- Boss Ma Vie Florale EDP 75ML € 99,-

*De uiteindelijke verkoopprijs wordt bepaald door de retailer

Knipsel

Boss The Scent for her

Eerst was er Boss The Scent, een superlekkere de eau-de-toilette voor mannen, die je als vrouw ook wel zou kunnen dragen. Nu is er dus Boss The Scent for her. De geur is vrouwelijk én krachtig tegelijkertijd. Er is gekozen voor een minimaal aantal geurnoten, die niet vaak terug komen in andere parfums. Volgens Hugo Boss is The Scent For Her  ‘een luxe en sensueel parfum ontworpen om de verborgen verleiding van de vrouw met allure tot bloei te laten komen’. Wij sluiten ons daar volledig bij aan. Werkelijk een musthave. Verslavend lekker, zacht, fruitig en fris tegelijk.

Top : Perzik, Fresia
Hart : Osmanthus
Basis : Cacao

Line up: BOSS THE SCENT for Her Eau de Parfum 30 ml € 59,00, BOSS THE SCENT for Her Eau de Parfum 50 ml € 80,00, BOSS THE SCENT for Her Eau de Parfum 100 ml € 115,00, BOSS THE SCENT for Her Showergel 200 ml € 33,00, BOSS THE SCENT for Her Bodylotion 200 ml € 35,00, BOSS THE SCENT for Her Deospray 150 ml € 33,00

 

Knipsel

 

VOOR HEM

Boss The Scent for him 

Dit parfum is een ode aan zijn persoonlijke prestaties in plaats van zijn zakelijke. Dit is een man wiens succes altijd verleidelijk is gebleken. Je ziet het meteen aan zijn uitstraling, de snit van zijn pak en aan zijn zelfverzekerde charisma. Precies dezelfde eigenschappen zijn nu vervat in een geur.

Deze geweldige geur bevat een exclusief ingrediënt uit Afrika: Maninkafruit,  een afrodisiacum dat doet denken aan passievruchten en rum.

Topnoot: pittige gember zorgt voor een vrolijke en uitdagende eerste indruk. Hartnoot: het rijke Maninkafruit vermengt zich met lavendel, wat resulteert in een ultrasensueel gevoel op de huid.  Basisnoot: intens, glanzend leer, waarvan de geur blijft hangen als een herinnering, geeft het parfum zijn pure, woest aantrekkelijke, mannelijke karakter.

Uiteraard is er nog een ander essentieel ingrediënt: de BOSS-man, die met zijn eigen verleidelijke charme een onvergetelijke indruk achterlaat. Hollywoodacteur Theo James is het gezicht van deze geur. Een perfecte keuze!

Line up: Eau de Toilette 50 ml € 65,- Eau de Toilette 100 ml € 89,- After Shave Lotion 100 ml € 65,- Deostick 75 ml € 23,- Deospray 75 ml € 23,- Aftershave Balsem 75 ml € 38,- Shower Gel 150 ml € 23,-

*De uiteindelijke verkoopprijs wordt door de retailer bepaald.

Knipsel

Boss Bottled Tonic 

Deze geur is een aanwinst voor de beroemde Boss Bottled familie. Hij is bedoeld voor de Man van Vandaag #manoftoday, de zelfverzekerde man die een passie heeft voor succes. Dit bijzondere parfum helpt hem zijn doelen te bereiken. Gerard Butler is het gezicht van de nieuwe variant op het iconische Boss Bottled. Hij ruikt heerlijk! Als een elegante mix van verfijnde noten van citrusvruchten, specerijen en houtaccenten, je herkent de frisse ingrediënten zoals grapefruit, bittere sinaasappel, citroen en appel. Alsof je een energieboost krijgt, zo heerlijk fris en fruity! Andre ingredienten in deze heerlijke vetiver zijn: gember, kruidnagel, geranium en kaneel.

Line up:  Boss Bottled Tonic EDT50ML € 66,-,  Boss Bottled Tonic EDT 100ML € 87,-, Boss Bottled Tonic EDT 200ML € 122,-

*De uiteindelijke verkoopprijs wordt door de retailer bepaald.

Knipsel

Hugo Iced

Het spreekt voor zich dat de nieuwe Hugo Iced ‘supercool’ is, maar bovendat bevat de geur uiteraard * ijzige ingrediënten* . Hugo Iced opent met verkwikkende topnoten van frisse iced mint die exploderen in een koele, cutting-edge fusie van brutale frisheid die zowel het lichaam als de geest wakker schudt. Deze heldere, tintelende noten zetten de hersenen op scherp, zodat je sterk, met overtuiging en vol goede moed de uitdagingen die voor je liggen kunt aanpakken, helemaal klaar om alle mogelijkheden te verkennen.

Hugo Iced opent met verkwikkende topnoten van frisse iced mint die exploderen in een koele, cutting-edge fusie van brutale frisheid die zowel het lichaam als de geest wakker schudt. Andre ingrediënten in deze geur zijn: wild tea, jeneverbes, bittere sinaasappel en wilde vetiver.

Topnoot: Iced Mint
Hartnoot: Wild Tea
Basisnoot: Vetiver

Line up: Hugo Iced EDT 75ML e 57,- Hugo Iced EDT 125ML e 79,- Hugo Iced Shower Gel 200ML e 25,50 Hugo Iced Deo Stick 75ML e 24,50

*De uiteindelijke verkoopprijs wordt de retailer bepaald

Knipsel

 

 

Lees ook:Hugo Boss omarmt Gerard Butler als nieuwe ambassadeur
Lees ook:Sienna Miller nu ook gestrikt door een parfummerk
Lees ook:Robin van Persie ambassadeur BOSS BOTTLED
Lees ook:Onbeschaamd verleidelijk en mannelijk
Lees ook:Theo James is ‘the face’ van ‘BOSS The Scent’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>