Sensueel: ‘J’adore Voile de Parfum’

mooiJ’adore Voile de Parfum vindt de kunst van het parfumeren opnieuw uit. Een geur die je sensueel omsluit, als een tweede huid. Een subtiele sluier met een krachtig bloemig karakter. Als een verrassend frisse ochtendnevel die de huid omarmt en liefdevol streelt. Een parfum voor jezelf. Intens en intiem.

De poederachtige sensualiteit van de Iris

François Demachy Parfumeur-Créateur Dior, laat ons kennismaken met zijn geheel andere visie op de mythische, bloemige compositie van J’adore. Deze omhullende geur versmelt met de huid en omkleedt haar met een sluier van verfijning. J’adore Voile de Parfum is veel meer dan een harmonieuze samenstelling van bloemen. Het is een verrassende uitdaging met de krachtige, aanhoudende geur van verfijnde, poederachtige Iris uit Toscane. Na deze geuropening volgt de heldere sensualiteit van Damascus Roos. Op de achtergrond verschijnen facetten van Witte Musk, die zorgen voor een zinnenprikkelende

sensualiteit en die tegelijkertijd een onweerstaanbare zachtheid oproepen. Zoals bij alle composities van J’adore, is ook hier gekozen voor de hoogste kwaliteit bloemen. Bloemen die met de hand geplukt worden en afkomstig zijn van zorgvuldig geselecteerde oogsten, wat getuigt van een constante zoektocht naar de Perfecte Grondstof.

J’adore Voile de Parfum heeft een eigen plek veroverd in het universum van J’adore en geeft het bekende, bloemige boeket een compleet nieuw gezicht. Binnen het scala aan geurvarianten van J’adore en in navolging van de verfijning van de Eau de Toilette die de nadruk legt op de bloemenessences en de zinnenprikkelende intensiteit van de Absolus in het hart van J’adore L’Absolu, biedt deze unieke Voile de Parfum een nieuwe rijkdom aan kwaliteit en eigenheid. J’adore Voile de Parfum gaat uiterst subtiel te werk: eerst omhult ze de huid als een luchtige sluier om vervolgens met haar te versmelten als een tweede huid die voor altijd vasthoudt aan haar eerste belofte. De Iris Reginae is en blijft een koninklijke bloem. Haar zoete geur houdt lang aan en wordt één met de huid. Het is een zeer nauwkeurige orkestratie waar verfijning en sensualiteit elkaar ontmoeten en waar de subtiliteit van de bloemige accenten tot in het oneindige blijft doorschemeren.

De mythische amfora, een lust voor de zintuigen

De amfora van J’adore is uit duizenden herkenbaar aan de legendarische verleidingskracht die ze tentoonspreidt. Haar ranke taille, fraaie rondingen en de hals die nog altijd versierd is met de beroemde goudkleurige ringen, geïnspireerd door de halskettingen van de Masaï. Ook voor het nieuwe opus van Dior behoudt de amfora van J’adore haar mythische silhouet, dat geïnspireerd is door de lijn ‘En Huit’ van de New Look.

J’adore Voile de Parfum

Boutique prijs ter informatie

J’adore Voile de Parfum 100 ml € 113,00 J’adore Voile de Parfum 50 ml € 79,00

Beschikbaar vanaf 10 april 2013

Lees ook:Dior J’adore Absolu; een bloemig crèmeparfum
Lees ook:Aanschouw ‘Miss Dior’ in Parijs
Lees ook:Een parfum om van te houden: Dolce & Gabanna The One
Lees ook:Dior Bronze brengt de zon in je leven!
Lees ook:Laetitia Casta promoot decadent parfum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>