We gaan ‘parfuminderen’ met zijn allen

Prada-perfumeOnlangs gehouden onderzoek vertelt dat je per dag gemiddeld met veertien producten in contact komt die parfum bevatten. Op langere termijn schijnt dit tot eventuele huidallergie te kunnen leiden. That sucks! Vrijwel alle respondenten die deelnamen aan het onderzoek van Neutral, denken minder parfum te gebruiken dan werkelijk het geval is. Een kwart denkt slechts één keer per dag in aanraking te komen met parfum. Vooral tussen de 25 en 34 jaar behoren dames met 16 geparfumeerde producten per dag, tot de topgebruikers. 1 op 8 gebruikt zelfs meer dan 20 producten met een chemisch geurtje. 

De parfums zitten in alle huis- en verzorgingsproducten. Van deo’s, aftershave, wasmiddel tot voetencrèmes, scheerschuim en vaatwastabletten. Zowel huid als huis krijgt immers meer verzorging. Het aantal producten neemt toe, net als de betreffende geurtjes. Om bewuster om te springen met het aantal geurtjes in huis, wordt  de campagne ‘Parfuminderen’ in het leven geroepen. Door het invullen van een Parfumteller kun je bijhouden hoe vaak je met parfum in contact komt per dag.

bron: neutral

Lees ook:80% van de Nederlanders regelmatig kriebelig
Lees ook:RiRi’s Rebelle is hot in de UK!
Lees ook:In de stijl van de ‘Desperate Housewives’
Lees ook:Basic Instinct is back…
Lees ook:Laetitia Casta promoot decadent parfum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>