Calvin Klein’s Secret Obsession nu al met smakelijk schandaal

Het had niet beter uit kunnen pakken voor de promotie van Calvin Klein's flanker Secret Obsession. Het nieuwste parfum, waarvan overigens bezworen wordt dat het geen variant is op het end of eighties geurtje Obsession. Model Vera Mendes is in de commercial naakt en kroelend op een bed te zien. De spot mag op de Amerikaanse tv niet meer uitgezonden worden omdat er soms een tepel zichtbaar is. Lang leve de hypocrisie! Klein had niet makkelijker kunnen scoren met zijn nieuwste loot in een reeks die doordrenkt is van kunstmatige seksuele obsessie. Baggerzoet, zoals we van Obession al gewend waren. Maar volgens Klein nu nog geheimzinniger. En waar die noot verscholen ligt, moeten we nog ontdekken. Gluur eerst maar vast mee met het scandaleuze filmpje.

 

Ik kan je ook nu alvast verklappen dat ik afgelopen week met mijn nieuwe geurexpert Tanja Deurloo deze Secret Obsession aan een geurtest heb onderworpen en helaas kwamen we er niet ver mee. Riep Tanja nog spontaan uit dat ze hem absoluut op het roze watertje Roma van Laura Biagiotti uit de jaren tachtig vindt lijken, ik worstelde met een eigenaardige scherpe prikkel in mijn neus die niet meer wegging. 'Hitsige geur, uitdagend en met erg veel seks,'riep Deurloo uit. Terwijl ik naarstig mijn best deed om ook taal te verzinnen bij de geur die uit het overigens fraaie flesje (lijkt het nou op een Aladdins lamp of een ui?) ontsteeg. Maar er kwamen geen woorden. Vooringenomenheid, vrees ik. Benieuwd naar meer recensies? Lees ook nog wat krabbels op dit roemrijke geurblog! En dan vooral ook van de posters….altijd leuk.

Lees ook deze blogs:

- de gastcolumn van geurexpert Tanja Deurloo over slappe en sterke geuren

- bezoek in september de parfumbeurs in Florence

- in Frankrijk mogen geurtjes niet meer via eBay verkocht worden

- nieuwe mannenparfums van Kenzo en Paco Rabanne

copyrights: www.moniquelindeboom.nl Wil je iets overnemen, vraag het dan eerst.

 

Lees ook:Nieuw boek voor geur junkies
Lees ook:Deel 1: Met Gamila op reis door Israël
Lees ook:Parfumprijzen voor Estee Lauder en Christian Dior
Lees ook:Tanja Jess is een groot fan van Lancaster
Lees ook:Monique en Tanja testen de winterparfums m/v deel 1

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>