Om 10.45 uur Monique live bij BNR radio over India en Jean Claude Ellena

Vanochtend om elf uur spreek ik live in het programma Aan de Slag van Paul van Liempt over mijn reis naar India met parfumeur Jean-Claude Ellena en Hermes, voor de introductie van het derde garden-parfum Le Jardin apres la Mousson, en over de ontwikkelingen in de parfummarkt die momenteel vrij spel geven aan een interessante niche; die van kleine geurhuizen en ambachtelijke parfumeurs. Aan hen die niet een marketingmodel als gezicht van een geur nemen, maar zichzelf en aan hen die geen geuren ontwikkelen volgens geanalyseerde marketingprincipes maar gewoon hun eigen onderbuikgevoel volgen. Kortom: de hang naar authenticiteit wordt weer groter. Je kunt via de website van BNR live meeluisteren.

 

En wie echt geinteresseerd is, duikt in dit lijvige 7-pagina's tellende verhaal van een reporter van The New Yorker magazine over de ontwikkeling van Ellena's tweede garden-parfum Le Jardin sur le Nil.

Lees ook:Van my little pony’s naar my little chloés
Lees ook:Monique deze week op parfumreis in India
Lees ook:NRC.Next: Opkomst klassieke geuren
Lees ook:Nieuw parfum Hermès
Lees ook:Monique ontmoet ‘s wereld topparfumeur in Kerala India

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>