Catherine Keyl en Annemarie van Gaal in de clinch

Het was vorige week al breed uitgemeten in de media, ik meld alle perikelen rond de ' ruzie'  tussen Keyl en Van Gaal hier nog maar eens….

 

Bonje op de burelen van het maandblad Catherine. De presentatrice ligt overhoop met haar zakenpartner Annemarie van Gaal en zegt dat zij met haar blad moet stoppen. Dat terwijl het maandelijks 50 duizend keer de winkel uitvliegt.

In RTL Boulevard meldde Keyl dat Van Gaal haar niet vertrouwt. ‘Annemarie gaat over het zakelijke gedeelte en ik over het inhoudelijke. Maar toen zij mij cijfers gaf en ik het niet snapte, stelde ik voor er een uitgever bij te halen. Er is een onderzoek gedaan en Annemarie ontstak in toorn en beweerde dat ik in een vertrouwenscrisis zit.'

Keyl zegt dat ze nog geen cent heeft ontvangen voor het blad, dat sinds 2007 in de winkels ligt. ‘Een nieuw blad maakt sowieso geen winst, maar ik heb nog nul verdiend. Ik heb zelfs geen onkostenvergoeding ontvangen.' Dat het blad nu helemaal zou stoppen is voor Keyl een bittere pil. De frequentie was onlangs opgevoerd tot maandblad. ‘Of ik baal? Wat denk je! Het is toch een beetje mijn kindje.' Of Keyl stappen gaat ondernemen tegen Van Gaal, weet ze nog niet. Overigens zegt Van Gaal dat het blad gewoon doorgaat, ruzie of niet.


bron: Reclameweek

Lees ook:Top Sante houdt op te bestaan
Lees ook:Catherine Keyl aan de slag bij gezondNU
Lees ook:Marijke Helwegen wil eigen magazine
Lees ook:Pierce Brosnan vindt botox goor
Lees ook:Katja Schuurman bekroond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>