Straks ook Gentlewaves voor thuisgebruik

Zijn lichttherapien zoals IPL en Gentlewaves, die vooral ingezet worden om zonschade aan de huid te verminderen (van rimpels tot pigmentvlekken), nu nog het werkterrein van de huidtherapeut en de schoonheidsspecialiste, het zal niet lang meer duren of de apparaten zijn er ook voor thuisgebruik. Zowel L'Oreal als Proctor & Gamble hebben zich op deze markt gestort en hebben licentiepartners gevonden om thuisapparaten te ontwikkelen.

 

Mondjesmaat zijn er nu al apparaten voor thuisgebruik op de markt. Denk dan aan de Zeno, waarbij met elektrostroompjes pukkels worden verminderd, de laserkam die de haargroei iets kan stimuleren en sinds kort heeft Lancaster een Homespa Kit waarin een heel handig apparaatje zit dat zowel een mechanische scrub kan uitvoeren als met behulp van trillingen en een magnetisch veld een serum dieper in de huid kan brengen, doordat het warmte in de huid produceert. Ik heb dit apparaatje getest en ben er zeker tevreden over. De peeling die je met creme en een trillend sponsje uitvoert maakt de huid snel en zichtbaar glad. Het insluizen van een serum gaat ook voorspoedig. Je huid ziet er daarna echt stralender uit, maar voelt ook zeker strakker aan. Wat de effecten op de lange termijn zijn, dat weet ik niet – of het beter werkt dan traditioneel handwerk laat ik maar zeggen.

Of de kwaliteit van de lichtapparaten net zo goed wordt, vind ik nog moeilijk te beoordelen. Er zijn al commentaren van onderzoekers die zeggen dat het zeer te wensen overlaat; minieme werking voor een hoop geld. Een ontwikkeling die vooral erg marketinggedreven is en niet zozeer door de consument verlangd wordt.

Lees hier meer over de ontwikkelingen bij L'Oreal en P &G met betrekking tot haarverwijdering

Lees hier meer over anti-aging apparaatjes en de ontwikkelingen bij P&G.

Lees hier kritische noten over lichtapparaatjes voor thuisgebruik.

Lees hier meer over de Zeno tegen puistjes.

Lees hier meer over de laserkam.

Lees ook:HairMax Laserkam, Zeno puistbestrijder…het werkt
Lees ook:Philips komt met laser voor thuisgebruik
Lees ook:Het anti pukkel geheim van Tyra Banks: Zeno
Lees ook:Met Tria laser zelf je haren weglaseren
Lees ook:Zeno: Eerst hulp bij puistjes, of toch niet?

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Straks ook Gentlewaves voor thuisgebruik

  1. redactie, monique

    roger, verkoop jij die apparaten dan ook? vertel er eens over, waarom jij denkt (en kunt bewijzen) dat het werkt. de foto op die website is verre van geloofwaardig. die vrouw lijkt op de na-plaat wel totaal opgemaakt te zijn.

    let wel; ik sta er zeker niet onwelwillend tegenover, maar ik vind weinig serieuze bewijzen vooralsnog.

    dus steek van wal!:-)

      /   Reply  / 
  2. Roger

    Nee hoor, ik verkoop die apparaten niet.
    Maar ik ben wel altijd geïntersserd in nieuwe ontwikkelingen.
    Maar ik zou wel willen weten of iemand hiermee ervaring heeft.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>