Doutzen Kroes wint Marie Claire Prix de la Mode

Ik loop een beetje achter de feiten aan (had vandaag veel betaalde arbeid te verrichten), heel mediaal lifestyle-minnend Nederland heeft er vandaag al over gepubliceerd: Marie Claire deelde gisteravond in Amsterdam een batterijtje modeprijsjes uit aan mensen en bedrijven wiens uiterlijk of talent wel eens extra ge-eerd mocht worden. En dit waren ze:

 

Zo werd Doutzen Kroes verkozen tot beste model (wat is haar verdienste dan, behalve dat ze van de natuur een gezegend fraai uiterlijk heeft gekregen -ik vind haar erg mooi-?), Viktor & Rolf werden uitgeroepen tot beste internationale ontwerpers (goh….), Jan Taminiau kreeg de prijs als beste nationale ontwerper (zou hij daarom de Mercedes Benz-DFF prijs onlangs niet gewonnen hebben? …zo wordt gefluisterd), Linda Evangelista tot beste stijl-icoon (wat een flauwe categorie zeg) en Louis Vuitton tot beste accessoires merk (LV en MC, die match zie ik dus totaal niet). Het was een chic feestje met een goede mix van literaire en tv-BN'ers, zo verteld modejournaliste Milou van Rossum op haar blog. Maar heel eerlijk gezegd, word ik niet goed van al die bladen die maar prijzen uitreiken. Ik weet wel, het is een van de meest doeltreffende marketinggigs om je naam en je inhoud op de kaart te brengen en te houden. Maar dit soort acties zijn wat mij betreft nu toch echt hun houdbaarheidsdatum voorbij.

Ohja, mijn collega Marieke meldde vandaag nog op haar fashionblog dat Doutzen zo'n heerlijke fijne miljoenendeal heeft afgesloten met lingeriegigant Victoria's Secret in Amerika. Bekijk hier ook even haar blog over de show die het merk gisteravond hield, met veel spetterend showbeeld.

Lees ook:Doutzen naakt
Lees ook:Doutzen Kroes in was gevangen
Lees ook:10 x Doutzen zonder make-up
Lees ook:Het geheim van Doutzen: boksen & ballet
Lees ook:Amsterdam Fashion Week begonnen met Off-Schedule

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Doutzen Kroes wint Marie Claire Prix de la Mode

  1. Maya

    Doutzen is het mooiste model dat ik in jaren zag. Ziet er gezond uit, mooie uitstraling, niet te dun. Lief en natuurlijk koppie.

      /   Reply  / 
  2. redactie, monique

    @maya, absoluut waar. zag haar onlangs bij de tv show van ivo niehe en was impressed over haar aangename natuurlijke schoonheid. haar schoonheid wordt zowel door vrouwen als door mannen geapprecieerd. fascinerend is het ook altijd om te zien uit welke ouders zo’n meisje geboren wordt, wat hun fysieke kenmerken zijn.

    ik las onlangs ergens dat ze iets BB-achtigs heeft en dat hebben we lange tijd niet gezien. neemt niet weg dat ik me afvraag aan welke kwalificaties een model moet doen om te worden verkozen tot ‘best’ model…*wink*

      /   Reply  / 
  3. Maya

    Ach, dat ‘best model’ is natuurlijk onzin. Doutzen is gewoon heel verfrissend na al die harde modellenkoppen die je de laatste jaren zag. Dat is mijn persoonlijke mening hoor: ik hou niet zo van harde, scherpe gezichten. Doutzen heeft zachte trekken en heeft vrouwelijke rondingen (godzijdank). Ja, ze is het type BB, ook een beetje Christy Turlington.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>