It’s nailart time!

artNailart is uitgegroeid van een mode item tot ware inspiratie voor modeontwerpers. De catwalkfoto’s van de New York Fashion Week zijn het bewijs. Tegenwoordig draaien de trends niet meer alleen om het design van een broek of de vorm van stiletto’s, maar ook om kleurrijke, kunstige en opvallende nagels. Een catwalk show is pas compleet met nailart. En dat geldt ook in het dagelijks leven. De best geklede vrouwen omarmen de nieuwste nailart met evenveel passie als een nieuwe handtas.

Met Show Time Nail Art Polish van NYC word ook jij een ware kunstenaar. Leef je uit op je nagels! Ontwerp je eigen meesterwerk met NYC Show Time Nail art. Omarm je innerlijke Rembrandt en pronk met je prachtige creaties.

De glossy polish is verkrijgbaar in een drietal intens glanzende kleuren waarmee je alles kunt creëren en dankzij de superdunne applicator trek je moeiteloos de allerfijnste lijntjes. Deze polish droogt snel, is eenvoudig aan te brengen en de nailart blijft tot wel vijf dagen zitten! Wacht met het aanbrengen van de nailart tot je basispolish droog is. Schud het flesje Show Time Nail Art goed en ga helemaal los! Laat je creativiteit de vrije loop. Probeer eens schattige cupcakes te schilderen, strakke zebrastrepen, kleurrijke tekeningen of leuke retro polkadots. Met NYC Show Time is alles mogelijk!

Met NYC Show Time Nail Art ben je kunstenaar én modeontwerper. Laat de show beginnen!

Kleuren: 001 Black

002 Silver

003 Pink

Verkrijgbaar: Vanaf november 2013

Consumentenadviesprijs: €2,49

Lees ook:Pronk met je nagels
Lees ook:Wow deze nagellak blijft tien dagen zitten
Lees ook:Glamourous nails
Lees ook:Lekker shinen op Koningsdag ~ Lak je nagels in de nationale kleuren!
Lees ook:Nagels om te zoenen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>