Perfecte nagels dankzij Striplac

stripStriplac is dé lakrevolutie van het jaar! Deze unieke nagellak, houdt tot 10 dagen, zonder af te bladeren en geen enkel aceton of nagellakremover hoeft er aan te pas te komen. Wat zich als lakwonder lijkt voor te doen, is een baanbrekende technologie van alessandro International – en waarschijnlijk de spannendste uitvinding sinds het bestaan van nagellak!

STRIPLAC wordt net als een nagellak aangebracht, 60 seconden in de compacte LED-lamp uitgehard en glanst aansluitend met een perfect lakresultaat. Mocht van kleur verwisseld moeten worden, dan wordt STRIPLAC gewoon losgetrokken en is de nagel daaronder gezond en onbeschadigd. STRIPLAC voldoet aan de veiligheidseisen van de Europese Cosmeticaverordening voor het gebruik door consumenten.

Shining Star

Voor diegene die zich een langdurige perfecte lakresultaat wensen is Striplac een nagellak om van te dromen. STRIPLAC blijft niet alleen veel langer op de nagels zitten dan gewone lak, het geeft ook een indrukwekkende glans. Het beste is echter dat de nagels er tot de laatste dag als net gelakt uitzien. STRIPLAC bladert niet af, is absoluut krasbestendig en droogt binnen 60 seconden. Wie zich tot nu toe aan onhandige droogtijd of afbladeren van zijn lak ergerde, zal van STRIPLAC houden.

Hot Colours

STRIPLAC is er in 24 exclusieve trendkleuren. Van de meest sensuele roodnuances tot de nude-tinten van vandaag de dag. Iedere kleur is zo verleidelijk dat zij spreekwoordelijk verslaafd maakt aan meer laksessies. De nagellak heeft een romige consistentie en laat zich met het speciale kwastje zeer eenvoudig aanbrengen.

Starter Kit

De starterset van STRIPLAC bevat alle producten die je voor het lakken nodig hebt. Zelfs een LED-lamp voor het uitharden en drogen binnen enkele seconden, die je doorgaans alleen in professionele studio’s ziet. De starterset is klein en compact waardoor de set in elk badkamerkastje past en tevens is het ook voor onderweg een ideale begeleider. Eenmaal voorzien van de Starter Kit, kan je iedere nieuwe, gewenste kleur uit het STRIPLAC-kleurenpalet eraan toevoegen.

Peel-off Activator

De starterset kan met kleine ‘helpertjes’ aangevuld worden. De correctiestift met reinigende punt laat lakfouten in een handomdraai verdwijnen. Om het verwijderproces vooral bij zeer droge nagels te versnellen kan bovendien de nagel ontziende Peel-Off Activator op waterbasis langs de nagelranden worden gestreken. Zo wordt de perfecte STRIPLAC-manicure een kinderspel.
Prijzen

STRIPLAC Starter Kit 98,95 €

(incl. LED-lamp, 1x Peel Off Nagellak „Classic Red“, 1x Peel Off Base & Topcoat, 1x Reinigingspads, 1x 4-voudige multivijl, 1x bokkenpoot)

STRIPLAC Peel Off Nagellak 8ml € 16,95

Verkrijgbaar in 24 kleuren

STRIPLAC Peel Off Base & Topcoat 8ml € 16,95

STRIPLAC Correctiestift STRIPLAC 4,5 ml € 9,95

Peel Off Activator 8ml € 8,95

STRIPLAC is vanaf mei 2013 in alessandro nagelstudio’s en geselecteerde drogisterijen en luxe parfumerieën verkrijgbaar.

 

Over alessandro International

De concepten van huize alessandro International zijn tot de dag van vandaag synoniemen voor traditie, vakinhoudelijke competentie en innovatievermogen. Dankzij meer dan 20 jaar ervaring kan het bedrijf op een hoog niveau aan vakkennis bogen, dat zich dagelijks in de nieuwe productideeën en gebruiksmogelijkheden weerspiegelt. alessandro International biedt een ongelofelijk scala aan producten rondom handen, nagels en voeten die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Dit alles wordt compleet gemaakt door middel van de vele slimme oplossingen voor professionals in Nail-instituten. alessandro International is trots op vele patenten, wereldprimeurs en om bekend te staan als leidende innovator in de markt. Talrijke onderscheidingen en een wereldwijd distributienetwerk bevestigen steeds weer de leidende rol van het bedrijf in Nail Design

Lees ook:Kleed je nagellak ff uit joh!
Lees ook:Buddha Spa Travel Set: perfect reissetje voor je handen en je nagels!
Lees ook:Get magic nails!
Lees ook:Green greenie voor op je nagels, nice!
Lees ook:Check: nagels als blikvangers!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>