Hoe houd je je handen mooi?

Handen, nagels en nagelriemen verdienen extra aandacht, hierdoor blijven ze mooi, stevig en gezond. Om de conditie van je nagels en nagelriemen te verbeteren is het belangrijk dat ze goed worden gevoed. Dit doe je door gebruik te maken van olie. Ook je handen hebben behoefte aan voeding en hydratatie. Dit verbetert de elasticiteit van de huid en zorgt voor een stralende look!

Elk product uit de Avoplex lijn bevat OPI’s Advanced Avocado Lipid Complex, met diepwerkende antioxidanten, fosfolipiden, vitamines A, B1, B2, D en E, essentiële vetzuren en avocado-olie, die veel lijkt op de huideigen natuurlijke oliën. Dat is dus de perfecte verzorging voor je huid!

Avoplex Liquid Soap
De eerste stap voor mooi verzorgde handen en nagels is het reinigen van je handen. OPI Liquid Soap zorgt voor een diepgaande reiniging en verzacht de handen. De zeep bevat OPI’s Advanced Avocado Lipid Complex, vitamine E en aloë vera, waardoor de huid gevoed en gehydrateerd wordt. De zeep mag meerdere malen per dag gebruikt worden om de handen mee te wassen.

Advies: deze vloeibare reiniger is ook bijzonder geschikt als soak voor een spa manicurebehandeling bij je thuis.

Avoplex Revitalizing Hand & Body Scrub

De scrub verwijdert dode huidcellen met fijne natuurlijke suikerkristallen en zorgt voor een diepgaande voeding van de huid door toevoeging van avocado-olie en botanische extracten. Daarnaast bevat deze scrub een krachtige mix van OPI’s Advanced Avocado Lipid Complex, voedende jojoba en druivenpitolie, dit verbetert de elasticiteit van de huid met als resultaat een zijdezachte, jonger uitziende huid.

Advies: breng de scrub aan op een droge huid en masseer deze enkele minuten goed in. Spoel de huid vervolgens af met water. OPI adviseert om twee à drie keer per week te scrubben. Hierdoor kunnen andere producten beter door de huid worden opgenomen. Ook is deze scrub te gebruiken voor het lichaam!

Avoplex Cuticle Oil to Go
De nagelriemoliepen van OPI bevat een verzorgende gel met o.a vitamine E, avocado-olie en druivenpitolie. De krachtige combinatie van deze ingrediënten zorgt voor soepele, gezonde nagelriemen.
Door de handige tube met penseeltje is dit product snel en zonder knoeien aan te brengen. Handig mee te nemen in je tas of broekzak, zodat je ook gedurende de dag en onderweg snel even je nagelriemen kunt verzorgen voor een optimaal verzorgd resultaat!

Advies: breng de gel meerdere malen per dag aan op de nagelriem. Vervolgens inmasseren, zodat de olie optimaal door de huid kan worden opgenomen.

Avoplex High-Intensity Hand & Nail Cream

Last van droge handen? Dan is de intensief voedende crème van OPI
echt iets voor jou. De crème voedt de handen en nagels, herstelt de elasticiteit en is verpakt in een handige tube.

Advies: door deze crème meerdere malen per dag aan te brengen op de rug van de hand en gelijkmatig te verdelen krijg je een soepelere huid, zachtere en jonger uitziende handen én flexibelere nagels

Lees ook:Avocado houdt je handen in shape
Lees ook:Winteronderhoud handen: reinigen, scrubben & hydrateren
Lees ook:Verwijder glitternagellakken easy
Lees ook:Mooi van binnen, eet avocado’s
Lees ook:Grootmoeder (59) onthult beautysecrets

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hoe houd je je handen mooi?

  1. Kelly te Winkel

    Handige tips, gelukkig zijn mijn handen altijd lekker zacht, behalve wanneer ik heb schoongemaakt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>