Nice nagels!

De zon brandt genadeloos in de Sahara, de aarde droogt helemaal uit en op de grond tekenen zich fascinerende vormen af. Dit scenario diende als een prachtige inspiratie voor de nieuwe limited edition nagellak look van alessandro International: Go Magic! Wild Crash.

Na het succes van Go Magic! Twist and Go Magic! Royal Crash, veranderen de nagels deze zomer wederom weer in niet te missen eyecatchers. Dat is de magie van Go Magic! Wild Crash, een craquele lak met onmiskenbare ‘safari-look’ accenten. Na het drogen van de Crash nagellak, ontstaat een afbeelding op de nagel, die aan de door de zon uitgedroogde aarde van de Sahara of aan de huid van reptielen herinnert. Wild en onvoorspelbaar. Het resultaat is altijd uniek. Lak je nagels en… laat je verrassen!
 
Vier verschillende ‘Wild Crash’- effecten
De vier sterke trendy kleurencombinaties van de lakken passen  bij de zomer: fel oranje of fuchsia op een witte ondergrond, donkerbruin tot turquoise of een sensationele “lederlook” in donker bruin en bordeaux. Opdat de juiste styling altijd mogelijk is, zijn deze limited edition kleurencombinaties er als een praktische basissets met daarin een Base Coat, Crash Polish en een transparante Top Coat. Voor een wilde zomerse schoonheid!
 
 
# alessandro Go Magic! Wild Crash Swimming in Caribean Ocean
# alessandro Go Magic! Wild Crash Have a Break in Malibu
# alessandro Go Magic! Wild Crash Dance on Copa Cabana Beach                                                                                                                                                                  #alessandro Go Magic! Wild Crash Dream on Virgin Island
 
Distributie & verkoopprijs:
De producten van alessandro International worden op de Nederlandse markt gebracht door het bedrijf Beauty Brands International.
 
Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen: 030-7600040.
 
De setjes zijn verkrijgbaar vanaf heden voor €14,95 bij diverse parfumerieën en professionele nagelstudio’s.

Lees ook:Check: nagels als blikvangers!
Lees ook:Get magic nails!
Lees ook:Buddha Spa Travel Set: perfect reissetje voor je handen en je nagels!
Lees ook:Green greenie voor op je nagels, nice!
Lees ook:Zomer op je nagels…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>