Kenzo Baume Sensuelle handcreme is zalig

75% van het genot dat je beleeft aan het gebruik van cosmetica heb je te danken aan de textuur en geur van een product. Neem nu de nieuwe handcreme van Kenzo, de sensual hands balm. Het smeert uit als een fondant, als iets dat op je tong smelt en een lichte verkoeling achterlaat. Ken je dat? En hij ruikt zo lekker fris en subtiel. Bovendien blijven je handen urenlang zacht. Een aanradertje! 

 

Ik geef hieronder nog even wat blabla uit het persbericht:-)

'Laat deze romige balsem over de handen glijden tot aan het topje van de nagels. En zijn werk laten doen. Witte lupineextract voor hydratering en soepelheid, marula-olie voor voeding en bescherming en okoumyrrhine voor mooie nagels, dit alles versterkt door plantwater van rijst . De textuur wordt onmiddellijk door de huid opgenomen. Uw handen zijn mooi om te zien, voelen zacht aan en zijn sensueel geparfumeerd. Voor strelingen zonder weerga.

Witte lupine-extract: witte lupine is één van de oudste bloemen en wordt al sinds 2500 jaar door de Grieken en de Egyptenaren gekweekt. Het extract ervan draagt bij aan de bescherming van de huid tegen uitdroging en zorgt voor comfort en soepelheid.

Marula-olie: de marula is een boom uit Zuid-Afrika. De olie wordt gewonnen uit de pit van zijn vrucht. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat de formule de huid beschermt. De olie draagt ook bij aan de krachtige, voedende en verzachtende eigenschappen.

Okoumyrrhine: de okoumé-boom is afkomstig uit de savanne van Guinee en uit de bossen van Gabon en produceert een hars waaruit okoumyrrhine wordt gewonnen. Dit ingrediënt geeft de formule zijn weldadige werking: het zorgt voor bescherming van de nagels door ze te versterken en kalmeert de tere huid.'

Te koop bij de parfumerie.

 

Lees ook:Swazi Secrets….
Lees ook:Dag cellulitis! dankzij de massage soap bar
Lees ook:Rijke doucheolie laat je huid shinen
Lees ook:Hoe houd je je handen mooi?
Lees ook:wonderolie voor je skin

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kenzo Baume Sensuelle handcreme is zalig

  1. Jane

    Hoeveel kost het?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>