Wie mag jou opwarmen met kerst, Dennis Storm of Arie Boomsma?

Knipsel

Kerst… hoe kunnen we het leuker maken. Nou… aan het kerstontbijt met een bekende Nederlander, dat willen alle singles wel! Maar, welke Nederlander dat is, daar zijn de meningen over verdeeld. Het LoveGeist onderzoek van Lexa waaraan 1.500 mensen deelnamen geeft het verlossende antwoord: mannelijke singles onder de 35 jaar zijn gek op Chantal Janzen, terwijl de vrouwelijke singles onder de 35 jaar Dennis Storm liever onder de kerstboom vinden.

Dennis Storm heeft zijn titel ‘lekkerste man van Nederland’ dubbel en dwars verdiend. Hij scoort het hoogst op zijn looks, maar is tevens het meest potentiële relatiemateriaal en de ideale man voor een wilde nacht. Als het buiten koud is en sneeuwt, laten vrouwelijke singles zich graag opwarmen door Dennis. Toch moet hij de nummer 1-positie ‘ideale man om kinderen mee te krijgen’ aan Humberto Tan afstaan. En wanneer het op humor aankomt, kiezen de vrouwelijke singles toch liever voor de grappen van Dennis’ co-presentator Valerio Zeno.Dennis Storm (32%)

Knapste man

1.Dennis Storm (32%)
2.Valerio Zeno (22%)
3.Arie Boomsma (17%)
4.Humberto Tan (8%)
5.John Williams (6%)

Meest ideale man om kids mee te krijgen

1.Humberto Tan (21%)
2.Arie Boomsma (21%)
3.John Williams (18%)
4.Dennis Storm (11%)
5. Ali B (8%)

Grappigste man

1.Valerio Zeno (31%)
2.Ali B (21%)
3.Dennis Storm (16%)
4.Humberto Tan (12%)
5.John Williams (8%)

Musicalster en presentatrice Chantal Janzen scoort het hoogst als ideale vrouw als we de mannelijke singles in Nederland mogen geloven. Chantal, die is verkozen tot vrouw met de mooiste lach en het beste gevoel voor humor, is tevens het meest geschikt om met kerst voor te stellen aan de ouders. Doutzen Kroes volgt Chantal op de voet. Doutzen scoort telkens de tweede plek, maar alleen op looks haalt het supermodel Chantal in. Femke Halsema wint het van Chantal op één punt: zij blijkt de perfecte vrouw te zijn op gebied van intelligentie. Ideaal voor een goed gesprek tijdens het kerstdiner.

Knapste vrouw

1. Doutzen Kroes (37%)
2. Chantal Janzen (24%)
3. Yolanthe Cabau van Kasbergen (17%)
4. Carice van Houten (10%)
5. Lauren Verster (10%)

Meest ideale vrouw om voor te stellen aan je ouders

1. Femke Halsema (25%)
2. Chantal Janzen (22%)
3. Linda de Mol (12%)
4. Carice van Houten (8%)
5. Doutzen Kroes (7%)

Slimste vrouw

1.Femke Halsema (25%)
2.Chantal Janzen (22%)
Linda de Mol (12%)
Carice van Houten (8%)
Doutzen Kroes (7%)

Foto = van Instagram Arie Boomsma

LoveGeist

LoveGeist is een jaarlijks terugkerend Europees referentie-onderzoek naar singles en dating dat maandelijks wordt uitgebreid met nieuwe resultaten. In opdracht van Meetic, waar Lexa.nl onderdeel van is, deed TNS online onderzoek onder 10.561 single mannen en vrouwen in Nederland (1.502), Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Zweden en Noorwegen. Het ging hierbij om mensen die op dat moment geen vaste relatie hadden, ongeacht hun burgerlijke staat. Gegevens werden gewogen om de samenstelling van singles in Nederland te weerspiegelen met betrekking tot leeftijd en geslacht.

Lees ook:Chantal Janzen is dé mooiste MILF
Lees ook:Nicolette van Dam is uitgeroepen tot MILF 2013
Lees ook:Wordt Lieke de nieuwe Bondgirl?
Lees ook:Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…Tess Milne is de mooiste secretaresse van ‘t land
Lees ook:Mannen dromen van Chantal Janzen als Bondgirl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>