Kijktip: Powerfood met Rens Kroes

rens

Dit is superleuk en goed om te kijken ook: Rens Kroes is vandaag begonnen met het exclusief uitzenden van haar nieuwe cooking & food serie ‘Power Food’ op het on demand videoplatform Makers Channel. De eerste aflevering staat sinds vandaag online. Promo’s voor de serie zullen onder andere te zien zijn op FOX en 24Kitchen.

In de webserie ‘PowerFood’ zal Rens zowel recepten klaarmaken uit zowel haar eerste boek laten zien, als uit haar net gelanceerde boek ‘Power Food, van Friesland naar New York’. Elke dinsdag om 16.00 zal een nieuwe aflevering online worden gezet. Ook zal Rens regelmatig een vlog publiceren over wat er gebeurt in haar leven.

De serie van Rens wordt geproduceerd door Makers Republic, het dedicated productiehuis dat bij Makers Channel aangesloten makers productioneel ondersteunt.

Over Rens
Geboren en getogen in Friesland te midden van een prachtig landschap, heeft Rens Kroes haar passie voor gezonde voeding opgebouwd. Ze verliet Friesland voor New York en beleefde daar een aantal inspirerende jaren. Ook nu nog is Rens met regelmaat in New York te vinden om zich te laten inspireren op het gebied van gezonde voeding en een gezonde levensstijl.

Naast haar werk als voedingscoach schrijft Rens blogs over voeding en gezondheid heeft ze haar eigen website ontwikkeld, zodat ze andere mensen kan inspireren met lekkere recepten en haar leuke blogs (renskroes.com).

Lees ook:Gezond snacken met Rens Kroes #powerfood
Lees ook:Word gezonder met Arie Boomsma!
Lees ook:Drink je gezond & mooi!
Lees ook:Afvallen met Anne
Lees ook:Virginia van Eck eert haar broer met ‘n vette tattoo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>