ICI PARIS XL bekroond

ICI PARIS XL werd gisteren voor de 9e keer op rij uitgeroepen tot Beste Parfumerie van Nederland binnen de ING Retail Jaarprijs Publieksprijs. Met name het prijsaspect, de mate van vernieuwing en het assortiment gaven hierin de doorslag.

Een geweldige prestatie als je hierbij in acht neemt dat de parfumerieketen dit jaar pas haar

15-jarige jubileum viert in Nederland.

Jan-Derek Groenendaal COO ICI PARIS XL Nederland:  “ICI PARIS XL besteedt veel aandacht aan de prijsstelling, het assortiment en het trainen van vakkundig en klantvriendelijk personeel, wat aan de basis ligt van ons succes. Dat juist de consument ons als Beste Parfumerie kiest is het grootste  compliment dat we ons kunnen wensen.”

De verkiezing werd dit keer voor de tiende keer gehouden. Meer dan 213.000 consumenten brachten hun stem uit en beoordeelden hun favoriete winkelketen op negen aspecten zoals prijs-, service-, en assortiment. Uit het onderzoek bleek dat met name prijs en service redenen zijn voor mensen om naar een bepaalde winkel te komen.

Als categoriewinnaar dingt ICI PARIS XL automatisch mee naar de ‘overall’ hoofdprijs: de ING Retail Jaarprijs Beste Winkelketen 2012. Hiervoor kunnen consumenten vanaf 1 november 2012 hun top-5 samenstellen uit de lijst van 27 categoriewinnaars op www.bestewinkelketen.nl.

De winnaar wordt tijdens het ING Retail Jaarprijs Gala op 14 november bekend gemaakt. 

 

 

 

www.iciparisxl.nl

Lees ook:Je mooi voelen begint bij ICI Paris XL
Lees ook:Paris Hilton is met het verkeerde poedertje gespot…
Lees ook:Chantal Scheer wint prijs Cosmetica adviseuze 2007
Lees ook:Cattier-Paris bekroond
Lees ook:Vrouwen maken zich massaal op voor Oranje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>