Check: Charly Luske naakt!

Zeven dappere mannen lieten de badjas vallen en gingen bloot voor de lens van Viva. Maar vooral voor Blue Ribbon. Viva presenteert deze week: The Naked Issue. Charly Luske is een van de heren. Met trots werd de sexy & smaakvolle shoot – geschoten door niemand minder dan Carli Hermes – gisteren officieel onthuld. Aan The Naked Issue doen mee:

Jeroen Spitzenberger, acteur
Michael Boogerd, oud-wielrenner
Ramses Jedeloo, bootcamptrainer
Charley Luske, zanger
Paul Turner, ‘The Voice’-fenomeen
Robert Doornbos, Formule 1- en Indycar-coureur
Marcus van Teijlingen, stijldanser

Beroemde beelden
De shoot heeft een centraal thema: beroemde beelden. Het begon bij de foto van Jeroen Spitzenberger. De acteur is een groot fan van Prince. Dus bij een mannelijk naaktportret stond hem meteen het hoesje van het beroemde Prince-album ‘Lovesexy’ voor ogen. Bij Michael Boogerd stond Lance Armstrong model. Het was voor Michael een eer om zijn voorbeeld te volgen, en met zijn billen bloot op het zadel te gaan. Met spectaculair resultaat.

De sokact…
Als je het hebt over mannen en beroemde naaktfoto’s kom je al snel uit bij de Red Hot Chilli Peppers en hun beroemde ‘sokact’. Een witte sportsok omklemt ondeugend de noten van de muziekmannen. Viva maakte variaties op dit thema. Charley Luske springt poedelnaakt omhoog en bedekt de delen die alleen Tanja mag zien discreet met zijn Fender-gitaar. Racer Robert Doornbos gebruikt zijn raceattributen. Paul Turner wilde alleen meedoen als zijn pose maar niet te serieus werd. Viva stelde meteen De Sok voor. Maar Paul zag meer in de inhoud van de fruitmand…

Met de Naked Issue voert Viva actie voor Blue Ribbon. Een groot deel van de inkomsten gaat naar deze stichting die strijdt tegen prostaatkanker. Deze reportage is ook exclusief te verkrijgen in de Viva App op iPad.

Lees ook:Mannen geven zich bloot in Viva
Lees ook:Met welke bekende Nederlander wil jij de lakens delen?
Lees ook:Het is aan tussen DIOR en Robert Pattinson
Lees ook:Hysterische lancering met Paul Turner
Lees ook:Doei doffe lokken, hoi heerlijk glanzend haar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>