Tatjana is dé Decolleté Queen

Mannen mogen best naar onze borsten kijken. En ook vrouwen boven de 50 hebben recht op een decolleté. Dat zijn twee opmerkelijke zaken van het onderzoek dat VROUW deed in samenwerking met lingeriemerk TC WOW onder ruim 400 vrouwen.

Slechts 7% van de deelneemsters vindt het echt vervelend als de aandacht van mannen naar borsthoogte afdwaalt. 34% beschouwt het zelfs als een compliment. En meer dan de helft van de vrouwen vindt dat je, hoe oud je ook bent, altijd een decolleté mag hebben, ook als je boven de 50 bent. Overigens niet altijd: op het werk (62%) kan het echt niet. Tot slot vroegen wij welke bekende Nederlandse vrouw het mooiste decolleté heeft. De respondenten tussen de 15 en 34 jaar kozen voor Yolanthe Cabau-Sneijder. Bij de respondenten tussen de 35 en 49 jaar wint Tatjana, net als bij de lezeressen tussen de 50 en 84 jaar. Tatjana is dus de koningin van het decolleté.

Lees ook:Volkskrantmannen vallen op slimme vrouwen
Lees ook:Tatjana siert kersteditie Playboy
Lees ook:De Tatjana Kalender is terug!
Lees ook:Tatjana is het meest populair op www.beauty.blog.nl
Lees ook:Tatjana ontdekt de ‘make your self beautiful’ Yolanthe-app

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>