Make-up najaar: goudkoorts bij Chanel

Na maandenlang verslingerd te zijn geweest aan alle make-up met de kleur roze, is het nu tijd voor iets compleet nieuws. Volgens Chanel wordt goud de nieuwe it-kleur voor deze winter… Denk gouden wangen, lippen en nagels.

 

Make-up artiest Peter Philips is de nieuwe aanwinst van Chanel. Hij debuteerde dit jaar met een opvallende make-up collectie die volledig in het teken staat van de kleur goud. Hij liet zich inspireren door de huiskamer van Gabrielle Chanel, een soort gouden paleisje.  

Gouden make-up zagen we natuurlijk al vaker. Vooral een paar gouden glimmers op en rondom de ogen staat leuk. Maar gouden wangen? Daar moest ik nog even aan wennen.  Op de catwalk en op de foto's ziet het er waanzinnig uit, maar is zo'n gouden plakkaat bij daglicht ook nog wel mooi? Even uitproberen dus!

Het resultaat is verrassend. Mijn wangen hebben een heel licht bruin/gouden glansje. Net genoeg om het te zien. En mijn lippen lijken na een laagje goudkleurige lipgloss wel versierd met fonkelende diamantjes. Ze ogen meteen drie keer zo vol. Ook erg mooi is het oogschaduwpallet met herfstachtige tinten. Van goud tot bruin en van champagne tot asgrijs.  Alleen de bladgouden nagellak is niet helemaal mijn ding. Een tikkeltje te ordi…

Lees ook:

Nieuwe wintermake-up Guerlain

Nieuwe wintermake-up Givenchy

Minerale make-up niet goed voor vette huid

Liever geen lipgloss op in de zon

Lees ook:Het goud van Dior
Lees ook:Make-up trend zomer 2008: Hemels blauw
Lees ook:Hip: Nagellak in groentinten
Lees ook:Wow! Kinky lipsticks van Chanel
Lees ook:Make-updoosjes van Dior en Guerlain als luxe lokmiddel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>