Ex-Maybelline model Maran begint organic make-uplijn

Josie Maran, het model dat bijna tien jaar het gezicht was van Maybelline in Amerika begint vanaf september haar eigen 'organic' make-uplijn. Ook al, zou je kunnen zeggen. Going green is superhot in Amerika aan het worden, zeker bij een jongere generatie. Haar kleurtjes voor het gezicht zijn vrij van parabenen, en minerale olien. Haar jarenlange expertise als model met make-up heeft haar geinspireerd om een zo huid- en milieuvriendelijk mogelijke lijn te willen maken, laat ze WWD.com weten. De lijn omvat 70 producten. De lipsticks laten zich lezen als een eetbaar recept, vol met plantaardige wassen en olien. Ze zijn voor 60% tot 70% natuurlijk. Haar favoriet is een moisturizing olie op basis van argan olie, wat ze uit Marokko haalt. Ideaal om de huid te kalmeren na lange sessies vol make-up. Een modellen-hebbedingetje dus! Is er al iemand geinteresseerd om het naar Nederland te halen?

Lees ook:Doutzen Kroes zweert bij sporten
Lees ook:Facelook Sunkissed & review Demak’Up Expert range
Lees ook:L’Oreal Demaq Expert: Schoonheid is een schone huid
Lees ook:Barbie ‘Nicki Minaj’ is all natural
Lees ook:Mieke Roovers’ make-up bij Rituals

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Ex-Maybelline model Maran begint organic make-uplijn

  1. dd

    ik hoef geen eetbare lipgloss. Als ik wil eten, neem ik wel een boterham, ofzo.

      /   Reply  / 
  2. redactie, monique

    dag ‘dd’, het gaat er niet om om met die lipgloss je honger te stillen, maar om het feit dat er stoffen in zitten van eetbare afkomst. om duidelijk te maken dat er minder synthetische middelen in zitten, die slecht (kunnen) zijn voor je gezondheid. met in het achterhoofd houdende: je eet tussen de 2 en 6 kilo lipstick op, eenvoudig wel omdat het via de lippen in de mond komt en dus zo verder het lichaam in gaat. en dat is natuurlijk niet de bedoeling van een make-upproduct.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>