Givenchy maakt van lipstickhuls prestige verhaal

Cosmetica zou niet kunnen bestaan zonder een goede marketing. Je blijft trouw aan een merk omdat niet alleen de kwaliteit maar ook het imago je aanspreekt. Nu de kwaliteit van merken onderling steeds vaker inwisselbaar is, wordt de verpakking alleen maar belangrijker. Make-upmerk Givenchy zette zelfs studenten van de prestigieuze designacademie St. Martins uit Londen op het ontwerp van een leuk lipstickhulsje.

 

 

 

 

Tijdens de presentatie van het nieuwe lipstickje kregen we een uitgebreide promotiefilm te zien van hoe twee ontwerpstudenten tot het begeerde hulsje voor de nieuwe lipstick Rouge Interdit waren gekomen. Ongetwijfeld was het een zeer

prestigieuze opdracht voor de studenten, ze staken ook niet onder stoelen of banken dat ze uitgesproken vereerd waren, ik zat er met lichtelijk plaatsvervangende schaamte naar te kijken. Als cosmeticajournalist ben ik net iets meer geinteresseerd in de inhoud, dan in de vorm, dan was ik wel ontwerper of marketeer geworden.

Accessoire 

Maar goed, beleeft hoor je het aan en toen ik het kleinnood uiteindelijk in handen kreeg, moest ik toegeven dat het design fraai is. Een lakzwarte kunststof huls die over een metalen houder geschoven wordt, waarin een 4G-logo is gegraveerd. Een code voor haute couture. Echt leuk vond ik het kleine koordje aan de huls, waarmee je de lipstick opentrekt. Het mag duidelijk zijn, dit lippenrood is meer dan een functioneel product, het moet vooral een modeaccessoire zijn, dan lekker uit je handtas mag piepen. Wie hem vindt, geeft hem zeker niet terug! En gelukkig, de lipstick zelf is langhoudend, zonder je lippen uit te drogen.

Rouge Interdit van Givenchy kost € 24,20.

Lees ook:Look @ Sisley’s hydraterende langhoudende lippenstiften
Lees ook:Simon Baker goes Givenchy
Lees ook:Ultiem rood
Lees ook:Make-uptrend najaar 2007: Glamourous rood
Lees ook:Kerstrode lippen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>