Musthave: Etos LIP & CHEEK

Af en toe ontdek je beautyproducten op de markt die je gewoon moét hebben! De Lip & Cheek van Etos is er daar één van. Beauty Blog mocht er onlangs kennis meemaken tijdens een Etos event voor beautyreporters. De Lip & Cheek ziet eruit als een nagellakje, maar is een product voor je lippen en je wangen. Een fenomenaal beautyproduct al zeggen we het zelf. Het is nl een lippenstift en blush in één.

Met het fijne kwastje breng je de rode gloed op je lippen aan. Daarna wrijf je het met je vingertoppen uit, om zo de gewenste rode intensiteit te behalen. Het geeft je een mooie, rode, of dieprode, al naar gelang je wilt, mond. Dat staat heel fris én natuurlijk bovendien. Als je het spul op je wangen aanbrengt, kun je het beste wat druppeltjes op de rug van je hand laten vallen. Met je vingertoppen kun je het liquid goedje daarna op je wangen deppen. De blush die je dan krijgt, is fantastisch mooi.  Een waanzinnige rode gloed. Alsof je net buiten gefietst of gewandeld hebt.

Ken je de dagen dat je buiten fiets, in de gure kou, en dat je van die mooie frisse wangen [en helaas ook neus] krijgt? Nou met de Lip & Cheek kun je dus dezelfde mooie wangen, of iets minder intens, bewerkstelligen. Zonder rode neus deze keer

De Lip & Cheek is vanaf maandag 19 september verkrijgbaar bij Etos voor het prachtige bedrag van € 3,49. Het is het absoluut waard. “Wij zeggen: het is zo’n typische beautytool die niet in je handtas mag ontbreken!”

Vanaf maandag kun je op www.etos.nl/rood een filmpje bekijken om er achter te komen welke rood-tint het beste bij jouw huidtype past.

Let wel : op = op wat betreft de Lip & Cheek

 

Lees ook:Lekker glosje
Lees ook:Mooi rood is sexy
Lees ook:Met een lekker bruin koppie de winter door
Lees ook:Beautywonder: Verjongende lipstick!
Lees ook:Laat je wangen shinen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>