‘Strakker in 6 behandelingen’

moOnderstaande behandeling hebben we zelf nog niet uitgeprobeerd, maar de kern van het verhaal spreekt wel aan omdat je huid optimaal onder handen genomen wordt.

Cellulitis, ook wel sinaasappelhuid genoemd, is een verschijnsel waar vrijwel elke vrouw mee te maken krijgt. Vervelend, zeker als de zomer in aantocht is. Gelukkig is er met behulp van moderne technieken steeds meer aan te doen. Een van de behandelingen die cellulitis kennelijk zou verminderen, is volgens de Bergman kliniek de behandeling ’Velashape’.

Wat houdt een Velashape behandeling in?

De revolutionaire Velashape behandeling werkt op buik, billen, benen en armen. Het Velashape apparaat werkt in op de onderliggende huidlagen door gebruik te maken van drie verschillende technieken: -    radiofrequentie; verwarmt de diepere huidlagen en onderhuids vetweefsel -    infrarood licht; hetzelfde effect als radiofrequentie -    vacuüm massage; stimuleert collageen in de huid.

Door combinatie van deze technieken wordt de doorbloeding van de huid verbeterd en ontstaat er een versnelde stofwisseling in de vetcellen. Hierdoor vermindert uiteindelijk de cellulitis.

In zes behandelingen (afhankelijk van de conditie van je huid & toegepaste behandelmethode) oogt de huid er zichtbaar strakker. Na elke behandeling kun je je activiteiten gelijk weer oppakken.

voor meer info: check de site van Bergman kliniek

Lees ook:VelaShape pakt cellulitis aan
Lees ook:Bergman Kliniek opent half mei in Amsterdam
Lees ook:Biologisch rimpelvrij…
Lees ook:Doei Cellulitis ik ben klaar met jou!
Lees ook:RTL4 en Bergman Clinics doen cosmetische ingrepen cadeau

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>