Eten wat je wilt…en afvallen! Ja dat kan!

Als je slanke mensen vraagt hoe ze zo slank blijven, krijg je meestal als antwoord: Ik eet wat ik wil en ik kom niet aan. En dat is ook waar: slanke mensen eten gewoon toast met brie op een verjaardag. En ze drinken ook weleens een wijntje of gaan zich te buiten aan pure chocolade.  Hoe kan dat? Waarom werkt dat bij hen zo?
Gelukkig is er nu goed nieuws voor iedereen die (nog) geen ‘slanke geluksvogel’ is: Het geheim van slanke mensen is ook voor jou bereikbaar. Serieus. Ik ben onlangs met het boek ‘Het geheim van slanke mensen’ in contact gekomen en ik moet zeggen, het is serieus anders en daardoor ook aantrekkelijker om mee aan de slag te gaan. Het boek leert je anders met eten om te gaan.

 Het leert je dat je altijd een keuze hebt. Je kunt ervoor kiezen om teveel te eten, maar je kunt er ook voor kiezen om wel te eten wat je smaakt, maar dat dan ook bewust te doen. In een nutshell kan ik je het niet uitleggen, maar het boek is voor mij een echte eyeopener geweest. Ik eet nu anders en merk dat ook aan mijn lichaam. Ik ben fitter en begin slanker te worden.
Eten wat je wilt…
Heb jij ook genoeg van niet mogen, moeten en afzien als het om afvallen gaat? In dit nieuwe boek, laat Mieke Kosters zien dat afvallen gewoon leuk is! Alles mag. Je eet en drinkt wat jij lekker vindt; er staat niets op de verboden middelen lijst.
 
…en afvallen!
Het motto in het boek is: je eet wat je wilt, maar je wilt niet langer te veel eten. Je ontdekt hoe afvallen en te veel eten eigenlijk werkt in je hoofd. Waarom eet je elke keer opnieuw te veel en hoe verander je dat? Na het lezen van het boek zeg je zonder frustratie nee tegen te veel eten, net als slanke mensen.
 
Chocoladedag, zonnige zomerdag, drankdag of compensatiedag?
Terwijl je oefent met de nieuwe mindset, ontwikkel je een goed basiseetpatroon. Om je daarmee op weg te helpen staan er in het boek 28 dagmenu’s: van de lekker-veel-brooddag tot de brakke dag of koekjesdag, er is altijd wel een voorbeeldmenu dat past bij je plannen en je stemming.
 
Meer dan 200 kilo afgevallen in 2 maanden
Dankzij dit boek vielen in de afgelopen 2 maanden vielen 25 testpersonen meer dan 200 kilo af!
 
Over Mieke Kosters
Mieke Kosters werkte na haar studie economie aan de RUG, dertien jaar in de marketingcommunicatie. Het geheim van slanke mensen is ontstaan uit haar eigen ervaring, aangescherpt met experts op het gebied van cognitieve gedragstherapie. Speciaal voor Het geheim van slanke mensen volgde Mieke de opleiding tot gewichtsconsulent. Ze ontwikkelde ook de training: slank-in-1-dag en workshops via facebook.com/afvallen. 

Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/afvallen en op www.hetgeheimvanslankemensen.nl en volg @hetslankegeheim op twitter.

Lees ook:Elke dag chocola, 20 kilo eraf!
Lees ook:Nieuw op Facebook: Meer dan 6 kilo afvallen in 8 weken
Lees ook:Elke dag Prosecco, 13 kilo eraf!
Lees ook:Slank met elke dag wijn & chocola
Lees ook:Ik zoek skinny en niet drinkende BFF’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>