Safe de ski-piste op!

image004Met de wintersport alweer in het vooruitzicht, wordt het nu de hoogste tijd om alvast goede voorzorgsmaatregelen te treffen als het gaat om een effectieve zonnebescherming. De verraderlijke zon op de skipistes kan de huid flink verbranden, waartegen je jezelf echter prima kunt wapenen. Met de producten van Urtizon®, de compacte maar zeer complete lijn natuurlijke zonneproducten, kan iedereen optimaal van de goede eigenschappen van de zon genieten, voor een heerlijke wintersport zonder zorgen!

De producten van Urtizon® passen volledig in de huidige, grote vraag op de markt van consumenten naar daadwerkelijk natuurlijke producten. Urtizon® laat de huid door middel van natuurlijke formuleringen veilig, mooi en op een gezonde manier bruinen. De lijn bestaat uit een homeopathisch complex dat oraal zowel voorafgaand aan de blootstelling aan de zon als achteraf kan worden gebruikt. Voor een adequate hoge bescherming en verzorging van de huid in de winterzon van buitenaf biedt Urtizon® een Sun Blocker met SPF 21 en een handige After Sun- Spray. Alle Urtizon® - producten kunnen afzonderlijk worden gebruikt, maar de combinatie ervan helpt krachtig voor de meest optimale, natuurlijke zonnebescherming.

Urtizon® Complex, de ‘bodyguard’ van binnenuit voor een optimale winterse zonbescherming

Niets is zo vervelend en kan je skivakantie behoorlijk bederven als huidirritaties door de zon op de skipistes! Het Urtizon® Complex bestaat uit homeopathische korrels (globuli), welke oraal dienen te worden ingenomen. Dit effectieve zonneproduct dat werkt van binnenuit, werd speciaal ontwikkeld voor gebruik bij huidirritatie, zonnebrand, jeuk en ter verlichting van de symptomen van (allergisch) eczeem. De eenvoudig in te nemen kleine ronde korreltjes kunnen zowel voorafgaand aan het zonnebaden als achteraf gebruikt worden. Het Urtizon® Complex kan met een gerust gevoel gedurende langere tijd gebruikt worden, ook door kinderen. Deze ‘bodyguard van binnenuit’ zorgt ervoor, dat het hele gezin optimaal en zonder zorgen van de goede eigenschappen van de zon kan genieten tijdens zonnige dagen in de sneeuw of tijdens zonnebankkuren in het najaar .

Zorgeloos skiën voor zelfs de meest gevoelige huid dankzij Urtizon® Sunblocker SPF 21!

Urtizon® biedt met de Natural Sun Care tevens een lijn bestaande uit hoogwaardige zonneproducten met een plezierige, zomerse geurbeleving. Deze hebben stuk voor stuk natuurlijke formules waarmee zelfs mensen met de meest (zon)gevoelige huidtypes optimaal kunnen profiteren van de goede eigenschappen van de zon! De Waterproof Sunblocker op basis van UVA- en UVB- zonnefilters heeft een factor 21. Deze bevat een hoog gehalte aan natuurlijke verzorgende ingrediënten zoals natuurlijke vitamine E, Aloë Vera extract, Jojoba olie, Calendula, Kamille extract, Wortelextract, Amandel- en Walnotenolie.

Weldadige verzachting, verzorging en verkoeling na het skiën met Urtizon® After Sun Spray

De Urtizon®  After Sun Spray verzacht, verzorgt en verkoelt weldadig bij een rode, gevoelige huid die teveel zon heeft gehad. De natuurlijke formule ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en bevat onder meer Aloë Vera extract, Smeerwortel, Calendula en Macadamianootolie. Dankzij de handige sprayformule wordt voorkomen dat een eventueel pijnlijke huid na het zonnen dient te worden ingesmeerd. Wanneer de spray op de verbrande of geïrriteerde huid wordt aangebracht, trekt deze snel in zonder een vetspoortje op de huid achter te laten. De hoogwaardige samenstelling heeft direct kalmerende en verzachtende eigenschappen en laat de huid comfortabel en goed gehydrateerd aanvoelen na een dagje sporten of wandelen in de sneeuw!

Distributie, verkoopprijzen & meer informatie: De producten van Urtizon®  worden op de Nederlandse en Belgische markt (in België met uitzondering van het Urtizon® Complex) gebracht door het bedrijf TS Products uit Harderwijk.

Verkooprijzen:

Urtizon®  Complex €   7,95/120 globuli (niet verkrijgbaar in België) ,  Urtizon®  Waterproof Sunblocker               Factor 21     € 13,95/125 ml , Urtizon®  After Sun Spray                                         €   9,95/125 ml         

Consumenten en andere geïnteresseerden kunnen kijken op de website www.urtizon.nl voor meer informatie en gerichte verkoopadressen per regio.

Lees ook:Rijke gezichtsspray met vitamines
Lees ook:Bodyguard tegen de zon
Lees ook:Hul je in de geur van verse rozen
Lees ook:Het hannah® Vitamin Complex viert dit jaar een jubileum!
Lees ook:Op reis met Hannah

1 Reacties // Reageer

One thought on “Safe de ski-piste op!

  1. buknuk

    Thank for Share!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>