Beleef een chocolade waxtreatment (zonder calorieën!)

LYCOmit ScrubhandschoenEen mooi glad lichaam is verzorgd, hygiënisch en… sensueel! Dit willen we dus het liefst het hele jaar door. LYCON, de internationale marktleider op het gebied van professionele waxproducten, biedt met de Hot Waxes ‘So Berry Delicious’, ‘Lycoflex Vanilla’ en ‘So Yummy’ drie waxen met onweerstaanbare aromatische geurbelevingen. Hiermee wordt het ontharen van het lichaam tot een multizintuiglijke, ‘boudoir-like’ wellness-treatment!

De rijke formules van alle LYCON Waxen zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen en bijenwas. De toevoeging van natuurlijke aromatische oliën zorgt ervoor, dat de formules tijdens het waxen verzorgende eigenschappen hebben voor de huid. De heerlijke geurbelevingen zorgen ervoor dat ze bovendien een regelrecht ‘wellness genot’ zijn voor al je zintuigen!

Over de LYCON HOT Waxen

De LYCON Hot Waxen zij speciaal ontwikkeld voor de gevoelige lichaamsdelen en kunnen al worden gebruikt bij haartjes vanaf 1 mm. Deze waxbehandeling wordt gedaan bij de LYCON Waxing Professionals in meerdere salons door heel Nederland. Het verwijdert moeiteloos en snel ongewenste haartjes op zowel het gezicht als lichaam, zonder een rode of geprikkelde huid. Dit alles bovendien reeds op hele lage temperaturen. Het haar blijft weken lang weg en de huid voelt perfect glad en schoon aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren! Laat je professioneel waxen met LYCON voor een mooi glad en verzorgd najaar én… om straks tijdens de feestdagen optimaal verzorgd in je mooiste ‘Little Black Dress’ of cocktailjurk te verschijnen!

‘So Berry Delicious’… de verrukkelijke LYCON Hot Wax met de geur van verse aardbeien

LYCON Hot  Wax ‘So Berry Delicious’ heeft de onweerstaanbare geur van rijpe, sappige aardbeien! Deze Hot Wax ruikt niet alleen verrukkelijk, maar is ook een heel effectief product om mee te werken. De romige en heel flexibele waxformule verwijdert haartjes op het lichaam al vanaf 1 mm. Deze wax is uitzonderlijk zacht voor de huid en sterk tegelijk. Hot Wax ‘So Berry Delicious’ is geschikt voor alle soorten lichaamshaar en huidtypes en kan ook perfect worden ingezet voor een Brazilian wax!

‘Lycoflex Vanilla Hot Wax’, de romige waxsensatie voor zelfs de meest gevoelige huid

Lycoflex Vanilla Hot Wax van LYCON is een heel romige en flexibele wax met toegevoegd natuurlijk  vanille-extract. Deze heerlijke zoete waxsensatie is ongelooflijk zacht voor de huid en is daarmee uitstekend geschikt voor gevoelige huiddelen zoals het waxen van de bikinilijn of bovenlip, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes.

So Yummy’ Hot Wax, een unieke chocolade waxtreatment (zonder calorieën!)

Warme chocolade, wie kan deze geur weerstaan? Met LYCON Hot Wax ‘So Yummy’ beleef je een unieke waxervaring met echte chocoladewax! Deze uitzonderlijk zachte wax is verrijkt met pure chocolade-extract. Deze waxbehandeling verwijdert ongewenst haar effectief reeds vanaf een haarlengte van 1 mm. Ervaar de unieke chocoladesensatie, terwijl je lichaam perfect glad en zacht wordt en weken lang haarvrij blijft! Dit alles uiteraard zonder calorieën!

De unieke eigenschappen van alle  professionele LYCON Waxen?

 

Waxen   is reeds mogelijk vanaf een haarlengte van slechts 1 mm!

Unieke   formules op basis van natuurlijke harsen, bijenwas en aromatische oliën

Nagenoeg   pijnloze waxbehandelingen voor zowel vrouwen als mannen

De   waxen worden aangebracht op lage temperaturen

Zacht   voor de huid, zonder roodheid of irritaties achteraf

Trendy   uitstraling

Effectief   waxen combineren met een gevoel van wellness, dankzij heerlijke geurbelevingen!

 

Een sensuele, zijdezachte huid dit najaar? Scrub-it, met de LYCOmit Exfoliating Mitt!

Een perfect gladde huid begint altijd met een goede voorbereiding! De LYCOmit Exfoliating Mitt is een effectieve scrubhandschoen die de lichaamshuid op een zachte wijze ontdoet van dode huidcellen, zonder te irriteren. Ingegroeide haartjes worden losgemaakt, de doorbloeding van de huid wordt verbeterd en de celvernieuwing  wordt gestimuleerd. Deze effectieve beautybehandeling is ook perfect geschikt om oude spray tan-restjes of zelfbruiners te verwijderen en de huid weer egaal qua teint te maken. Het resultaat? Een zijdezachte , perfect gladde en goed ontvankelijke huid. De LYCOmit Exfoliating Mitt is ideaal als voorbereiding op alle LYCON Waxbehandelingen voor het lichaam en onmisbaar voor thuisgebruik, tussen de waxbehandelingen door.

Distributie, meer informatie en verkoopprijzen:

De LYCON-waxbehandelingen zijn door de consument te boeken bij de LYCON Waxing Professionals.

Voor meer informatie en gerichte adressen van LYCON Waxing Professionals per provincie, kan contact worden opgenomen met Smooth & Co via telefoonnummer: 033-2600100.

Voor algemene informatie is er de website: www.smoothandco.nl   

Verkoopprijzen consument:

 

  • LYCON Hot  Wax Treatment  Vanaf ca. € 22,50
  • LYCON LYCOmit Exfoliating Mitt  € 18,95

Lees ook:Haarvrije oksels
Lees ook:Love your legs
Lees ook:Laat je waxen in je lunchpauze
Lees ook:Straks supergladde en bruine benen dankzij Lycon
Lees ook:Soul scrub & Angel Lotion

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>