Coverderm, de beste camouflage bij pigmentvlekken

Coverderm is van oorsprong een Amerikaans merk en is volledig gespecialiseerd in het bedekken van huiden die ernstige pigmentstoornissen vertonen. Witte vlekken, donkere vlekken, maar ook kleine rode adertjes, blauwe plekken en littekens, wijnvlekken en tattoes. Zoals het merk zelf zegt; het gaat verder waar normale camouflageproducten stoppen. Het is dus niet te vergelijken met een foundation! Nieuw is nu de camouflagecreme voor de benen.

 

Een normale foundation is behoorlijk transparant en blijft ook niet langer dan een paar uur zitten. Coverderm foundations blijven gegarandeerd 24 uur zitten, je kunt ermee zwemmen en ze zijn zweetbestendig. De formule blijft zelfs in het water tot anderhalf uur intact. Vergelijk het dus niet met een gewone foundation. producten als van Coverderm zijn echt heel dekkend en voor probleemsituaties, waarbij je al lang blij bent als het minder zichtbaar is.

Let wel; het is er alleen voor de witte probleemhuiden. Helaas, helaas! Er zijn ook genoeg donkere vrouwen met pigmentproblemen, maar de markt in het algemeen (ook voor mainstream make-up) is er nog altijd niet toe te bewegen om deze doelgroep beter te gaan bedienen (te klein, dus economisch gezien niet interessant genoeg).

Maar dat terzijde. Perfect Legs camouflage is geschikt voor grotere huidoppervlakken van het lichaam. Het bevat heel weinig water (30% in tegen stelling tot reguliere foundations die voor 95-98% uit water bestaan) en het bevat zeer veel pigmenten (40%, waar een reguliere foundation 5-8% bevat). Het is gemaakt op basis van bijenwas wat garant staat voor een perfecte hechting, aldus het bedrijf, en een landurige waterresistentie.

Na het opbrengen moet je het even in laten trekken en afdeppen om het te fixeren. Het bevat ook een uv-filter ter bescherming tegen zonneschade (het is dus geen anti-zonnebrandmiddel hoor).

Het goede van dit merk is vind ik dat het gewoon bij de parfumerie te koop is. Je hoeft dus niet naar een huidtherapeute. Heb je een complexer probleem en/of kun je de juiste kleur niet vinden – ook bij een donkerder huid!- ga dan wel naar de gespecialiseerde huidtherapeute; zij kan een camouflageproduct op maat voor je maken. Voor verkoopinformatie bel je 0416-343166.

Coverderm Legs kost 29,95 voor 50 ml.

Lees ook:Dr. Hauschka foundation voor porseleinen huidjes
Lees ook:Tot 18 uur gematteerd
Lees ook:Droom van een foundation
Lees ook:Klasse Foundation: DECLARÉ Firming Cream Make-up
Lees ook:Fijne foundation onder alle lichtomstandigheden

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Coverderm, de beste camouflage bij pigmentvlekken

  1. A.P. Hitzert

    Geachte heer/mevrouw,
    Waar is Coverderm Perfect Legs Nr. 9 verkrijgbaar in de regio Gouda/Woerden?
    Douglas Gouda heeft het niet.
    Gaarne omgaand uw antwoord.
    A.P. Hitzert

      /   Reply  / 
    1. Marleen Verbestel

      Kunt u mij zeggen waar ik de camouflagecrème Coverderm -Perfect Legs kan verkrijgen in België?

      Beste dank
      Marleen Verbestel

        /   Reply  / 
      1. van der borght ingrid

        graag zou ik willen weten waar ik coverderm kan kopen in belgie in de regio limburg dank u

          /   Reply  / 
        1. zot

          er zijn bedrijven waar ge u kunt laten spuiten……

            /   Reply  / 
  2. Marianne

    Kunt u mij vertellen waar Coverderm Perfect Legs te verkrijgen is in de regio Rotterdam?

      /   Reply  / 
  3. Emel

    Graag zou ik het willen weten of het product Coverderm – perfect legs in Barcelona verkrijgbaar is, zo ja waar?
    Als er een product is dat net zo goed is als Coverderm, vind ik het ook goed, in Barcelona.

      /   Reply  / 
  4. Jose Roossien

    Hallo,

    Je hebt zoveel kleuren keuzes vwb coverderm perfect legs. Nu ben ik vrij wit, welke kleur kan ik dan het beste kiezen, het gaat mij vooral om het camoufleren van de spataderen
    Gr Jose

      /   Reply  / 
    1. Tjasso

      Moet je gewoon meer in de zon gaan liggen zus.

        /   Reply  / 
  5. Aaron

    Hallo,

    Als ik het goed voorheb kan coverderm perfect legs ook op de rest van het lichaam gebruikt worden. Ikzelf zit namelijk met een verkleuring van de opperhuid op m’n buik. Het is geen echte wijnvlek maar wel donkerder dan mijn normale huidskleur. Als ik opzoekwerk vericht naar coverderm perfect legs zijn er nog mensen die dit gebruiken om bv. wijnvlekken en tatoeages me te verdoezelen. Kan u mij zeggen of dit product ook in aanmerking komt voor mij en waar ik dit kan kopen in België?

      /   Reply  / 
  6. layla

    Is dit ook bestemd voor donkere kringen rondom de ogen? zo jha kunt u mij dan vertellen waar dit verkrijgbaar is in Amsterdam?

      /   Reply  / 
  7. pauline

    graag zou ik testers willen ontvangen van foundations beige kleuren alvast bedankt p abela joostsasboutstraat 105 3201pc spijkenisse

      /   Reply  / 
  8. em

    ik zou graag willen weten waar dit product te koop is en in welke winkel, zoja ook in hilvarenbeek of goirle?

    met vriendelijke groet

      /   Reply  / 
  9. Hanna

    Ik gebruik Coverderm voor mijn benen en ben erg tevreden. Volgens de winkel waar ik het altijd kocht in Amsterdam is de adviesprijs nu 35,-. Die winkel had het een keer niet in voorraad. Toen heb ik het op internet besteld. Nu bestel ik het altijd via internet op http://www.parfumwebshop.nl/ scheelt een stuk en binnen een dag heb je het in huis. Volgens mij versturen die ook naar Belgie. Echt een lekker product!

      /   Reply  / 
    1. Lies

      Beste Hanna,

      in welke winkel heb jij coverderm dan gekocht? ik zoek al dagen het hele internet af voor een verkooppunt want ik vind het wel duur om zomaar via internet te bestellen zonder dat ik de kleuren ken… welk nr heb jij? Ik denk dat ik tussen licht en donker in zit (vooral in de zomer) is nr 3 dan wat? of moet ik toch richting de 5? Hopelijk kan je me een beetje op weg helpen :)

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>