Vera Wang for Men

‘Een geur kiezen is voor een man een intieme handeling. Een herengeur is heel prikkelend, het omarmt en verleidt je elke keer als hij dicht bij je komt. De geur maakt hem aantrekkelijk en telkens als je zijn geur waarneemt, zal het herinneringen en verlangens oproepen.’
Vera Wang

Vera Wang for Men is een oriëntaalse geur die mannelijk en verleidelijk is. Een geur die verlan-gen, emotie en passie oproept. Een geur voor mannen die door vrouwen nooit zal worden vergeten.

De inspiratie

De eerste indruk van de geur bekoort met een onverwachte frisheid van groene mandarijnblaadjes en verfrissende yugu zest. Dan volgt een verleidelijk omhullende omarming van nootmuskaat, leer en anijs, die karakter en diepte toevoegen. Met een zacht melange van sandelhout en warm tabak laat de geur een blijvende indruk van rijke warmte en een vleugje vertrouwen achter.

De aantrekkingskracht: de bekoring begint met de frisheid van groene mandarijnblaadjes, terwijl verfrissende yuzu zest zorgt voor kracht en energie.

De verleiding: een onweerstaanbaar aroma van warm nootmuskaat geeft de geur body, oud leer creëert een gevoel van genot, terwijl de anijsplant karakter toevoegt.

De belofte: een tijdloze signatuur van zacht sandelhout gecombineerd met het warme comfort van tabak.

Vera Wang for Men is gemaakt voor een man met goede smaak en is gebotteld in een mannelijke flacon van zwaar glas, die de warme cognackleur van de geur onthult. De krachtige vormgeving van de flacon wordt geaccentueerd door de platinakleurige hals en de gladde dop met houtnerf.

Eau de Toilette 100 ml € 79*

Eau de Toilette 50 ml € 55*

After Shave Balm 100 ml € 38*

 

Deodorant Stick 75 ml € 24*

*adviesverkoopprijzen

Vera Wang for Men is vanaf mei 2012 exclusief verkrijgbaar bij een aantal Douglas parfumerieën. Check www.douglas.nl voor een verkooppunt in de buurt of aankoop online.

 

Lees ook:Vera Wang Signature
Lees ook:Liefde op het Vera Wang Lovestruck
Lees ook:Warm geurenduo voor jou & hem
Lees ook:Leighton Meester doet Vera Wang…
Lees ook:Marc Jacobs introduceert ‘Bang Bang’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>