Be a model!

hairsprayWil je de looks van een ster tijdens de feestdagen? Gebruik dan Keune Society Hairspray. Deze Limited Edition is geïnspireerd op de trendcollectie ‘Between Past & Present’. Society Hairspray Extra Forte geeft een super sterke versteviging, heeft een korte droogtijd en een aangename geur.

Creative en Artistic Director van Keune Ilham Mestour is verantwoordelijk voor de trendcollectie van Keune ‘Between Past & Present’. Zij is een veelgevraagd hairstylist voor fotoshoots voor internationale glossy magazines en fashion weeks in Milaan en Parijs. De Society Hairspray is voor haar onmisbaar bij het creëren van een modellenlook.

Informatie Keune Society Hairspray Limited Edition is verkrijgbaar bij geselecteerde kapsalons. Deze vind je op Keune.com. Inhoud 300 ml + 100 ml gratis voor € 9,85.

Lees ook:Get that look!
Lees ook:Get that Big Hair!
Lees ook:Ambassadeur Publique Keune: Marc Lubach
Lees ook:Stylingtips van Marc Lubach
Lees ook:Sprankelend en glamoureus haar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>